Φωτογραφία ντοκουμέντο: Η στιγμή της φονικής έκρηξης στην ταβέρνα στην Καλαμάτα

Το στιγμιότυπο τραβήχτηκε δευτερόλεπτα μετά την έκρηξη στην ταβέρνα που στοίχισε τη ζωή σε τρεις γυναίκεςΟ ιδιοκτήτης της ταβέρνας προσπάθησε με μια βαριοπούλα να σπάσει τον τοίχο της κουζίνας

Τη στιγμή της φονικής έκρηξης στην ταβέρνα στην Καλαμάτα που στοίχισε τη ζωή σε τρεις γυναίκες καταγράφει φωτογραφία ντοκουμέντο.

Το στιγμιότυπο τραβήχτηκε δευτερόλεπτα μετά την έκρηξη

από φιάλη υγραερίου στην γεμάτη από κόσμο ταβέρνα «Διόνυσος» που σκόρπισε τον θάνατο.

Ήταν λίγο μετά της 21:00 το βράδυ του Σαββάτου (02.02.2019) ανήμερα της γιορτής της Υπαπαντής (σ.σ. μεγάλη γιορτή για την Καλαμάτα) όταν η -κατά τα φαινόμενα- προσπάθεια να γίνει αλλαγή σε μια φιάλη υγραερίου έγινε το κακό και η ταβέρνα έγινε τάφος για δυο εργαζόμενες και την εργοδότριά τους.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων, ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας προσπάθησε με μια βαριοπούλα να σπάσει τον τοίχο της κουζίνας για να απεγκλωβίσει τη γυναίκα του και τις δυο εργαζόμενες.

Κατά την έκρηξη τραυματίστηκαν ελαφρά ο 53χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος και μια 27χρονη εργαζόμενη.

Ο ιδιοκτήτης αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα, εκτός από τα εγκαύματα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες όταν έφτασε η πυροσβεστική, υπήρχαν μικροεστίες φωτιάς. Οι τρεις γυναίκες που βρίσκονταν στην κουζίνα είχαν χάσει την ζωή της ακαριαία, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Την ώρα του δυστυχήματος, σύμφωνα με μαρτυρίες, υπήρχαν περίπου 20 θαμώνες στο κατάστημα, χωρίς πάντως να τραυματιστεί κάποιος, παρά τον πανικό που επικράτησε κατά την εκκένωση του χώρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα