Επίθεση στον Κώστα Μπακογιάννη – Του πέταξαν καφέδες

Επεισόδιο σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (28/6) στην πλατεία Αγίου Παύλου, στο Μεταξουργείο με θύμα τον Κώστα Μπακογιάννη. Στην πλατεία βρισκόταν σε εξέλιξη εκδήλωση ενόψει της γιορτής των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, που είναι τη Δευτέρα (29/06).

Στην εκδήλωση βρισκόταν και ο δήμαρχος Αθηναίων, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από ομάδα ατόμων, οι οποίοι του πέταξαν καφέδες. Ο Κώστας Μπακογιάννης αμέσως μετά το περιστατικό αποχώρησε, με αστυνομική συνοδεία από το σημείο θέλοντας να αποφορτιστεί η ατμόσφαιρα.

Πολλοί από τους παρευρισκόμενους, κυρίως κάτοικοι της

περιοχής, αποδοκίμασαν όσους επιτέθηκαν στον δήμαρχο Αθηναίων. Δεν έχουν αναφερθεί προσαγωγές από την Αστυνομία.

«Η καφεΐνη προκαλεί νεύρα»

Ψύχραιμα αντέδρασε ο κ. Μπακογιάννης, ο οποίος λίγα λεπτά μετά το συμβάν, σε ανάρτησή του, χαρακτήρισε «μπαχαλάκηδες» όσους του επιτέθηκαν και είπε ότι τα προβλήματα της Αθήνας δε λύνονται με… καφέδες.

«Στον Άγιο Παύλο, η είδηση δεν βρίσκεται στις φωνές των λίγων στημένων μπαχαλάκηδων, αλλά στη συζήτηση με τους πολλούς. Στην επαφή με τους κατοίκους για τα προβλήματα της περιοχής. Με αυτά ασχολούμαστε. Και αυτά δεν λύνονται με καφέδες… Η καφεΐνη προκαλεί νεύρα», έγραψε στη σελίδα του στο Facebook.

Keywords
Τυχαία Θέματα