Επίθεση στο Μάντσεστερ: Η μητέρα της 8χρονης Σάφι έμαθε για τον θάνατο της κόρης της

Η 8χρονη Σάφι Ρόουζ Ρούσος ήταν το μικρότερο θύμα της επίθεσης στο ΜάντσεστερΗ μητέρα της, Λίζα, βρισκόταν στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, αγνοώντας πως η κόρη της έχει πεθάνει

Η Λίζα Ρούσος, η μητέρα της 8χρονης Σάφι Ρόουζ Ρούσος το μικρότερο θύμα της επίθεσης στο Μάντσεστερ, ανέκτησε πλήρως τις αισθήσεις της και σύμφωνα με φίλο της οικογένειας που επικαλείται η Telegraph, έμαθε για τον θάνατο της κόρης της.

Η 48χρονη είχε τραυματιστεί σοβαρά κατά τη βομβιστική επίθεση

στη συναυλία της Αριάνα Γκράντε και νοσηλευόταν, σε μηχανική υποστήριξη. Η 8χρονη είχε πάει στη συναυλία μαζί με τη μεγαλύτερη αδερφή της, την 24χρονη Άσλει και τη μητέρα της, Λίζα.

Οι 48χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να εγχειρισθεί, ενώ η μικρή Σάφι αρχικά αγνοούνταν. Ο γείτονας και στενός φίλος της οικογένειας, δήλωσε ότι η Lisa βγήκε από τη μηχανική υποστήριξη το Σάββατο και πως την Κυριακή μπορούσε να μιλήσει.

«Γνωρίζει την κατάσταση με την Σάφι. Είναι ακόμα στο νοσοκομείο, αλλά κινεί τα πόδια της, το οποίο είναι φανταστικό», είπε, μεταξύ άλλων. Για τη μεγαλύτερη αδερφή της Σάφι, σημείωσε ότι επίσης αναρρώνει. Ενώ για τον πατέρα της, Andrew, ανέφερε ότι «είναι τόσο δυνατός. Δεν ήθελε να θρηνήσει μέχρι να μάθει ότι η σύζυγός του θα γίνει καλά».

Keywords
Τυχαία Θέματα