Επίθεση με βιτριόλι: Μόνη στο κελί, μόνη και στο προαύλιο του Κορυδαλλού η 35χρονη

«Δεν τρώει τίποτα και δεν κοιμάται». δήλωνε ο δικηγόρος Σάκης Κεχαγιόγλου λίγο μετά τη σύλληψη της 35χρονης πελάτισσάς του που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι εις βάρος της Ιωάννας, εντούτοις αυτό φαίνεται ότι έχει αλλάξει από τη στιγμή που πέρασε την πόρτα της φυλακής.

Όπως τόνισε η διευθύντρια των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού, Τριανταφύλλη Κωνσταντοπούλου, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, η 35χρονη σιτίζεται κανονικά τρεις φορές την ημέρα, ενώ προς το παρόν, προαυλίζεται μόνη της ενώ μένει μόνη της και στο κελί αν και «σε λίγες ημέρες θα τοποθετηθεί στο εσωτερικό και τους θαλάμους».

Η κα. Κωνσταντοπούλου επιβεβαίωσε ότι η φερόμενη ως δράστιδα έχει δείξει ενδιαφέρον για εργασία. «Δεν εργάζεται ακόμα αλλά αν μπει σε τέτοιο καθεστώς, θα έχει δικαιώματα και υποχρεώσεις. Με τα ημερομίσθια, μειώνεται η ποινή της, όπως ισχύει για όλους τους εγκλείστους».

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι η 35χρονη είχε την περασμένη Παρασκευή επίσκεψη από άτομο του συγγενικού της περιβάλλοντος.

«Θέλω να μάθω γιατί μου κατέστρεψε τη ζωή» – Το ξέσπασμα της Ιωάννας

Μέσα από το Θριάσιο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται, η Ιωάννα ξεσπά για την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε στις 20 Μαΐου, στην Καλλιθέα και αναφέρεται στην 35χρονη, που φέρεται να είναι η δράστις.

«Θέλω να μάθω γιατί μου κατέστρεψε τη ζωή», είπε η 34χρονη σε συνέντευξη που παραχώρησε στη βρετανική ιστοσελίδα «newstimes.co.uk» – μέσω του δικηγόρου της – μιλώντας για τη στιγμή της επίθεσης, αλλά και για τον αγώνα που δίνει η ίδια στο νοσοκομείο, με τα πολλαπλά χειρουργεία.

Σε ερώτηση για το τι θυμάται από εκείνη τη μέρα, περιγράφει ότι ενώ περίμενε το ασανσέρ για να πάει στο γραφείο της, μια γυναίκα με μάσκα, χωρίς να ανοίξει το στόμα της, της πέταξε μία πολύ μεγάλη ποσότητα καυστικού υγρού. Το μόνο που ένιωθε εκείνη τη στιγμή, όπως είπε η ίδια, ήταν ανυπόφορος πόνος και κάψιμο.

Επιπλέον, ανέφερε ότι δεν είχε δεχθεί ποτέ απειλές από κανέναν και ότι δεν μπορούσε να σκεφθεί ποιος ήθελε να της κάνει τόσο κακό, καθώς εκείνη,δεν είχε προβλήματα με κανέναν.

Αναφερόμενη στην 35χρονη που κατηγορείται ότι πέταξε το βιτριόλι στην Ιωάννα, η 34χρονη Ιωάννα υποστηρίζει πως «δεν ήμασταν ποτέ φίλες, απλώς γνωστές. Είχαμε συναντηθεί 5-6 φορές σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Από όσα μου έχουν πει αυτή η γυναίκα πίστευε πως έχει σχέση με έναν άνδρα, ο οποίος μου είχε κάνει αίτημα φιλίας στο facebook και μου είχε στείλει κάποια μηνύματα. Δεν τον γνωρίζω και δεν τον έχω συναντήσει ποτέ».

Στην ερώτηση ποιο μήνυμα θέλει να στείλει στη γυναίκα που επιτέθηκε, η Ιωάννα απαντά: «Το μόνο πράγμα που θα ήθελα να μου πει είναι γιατί μου κατέστρεψε όλη τη ζωή». Ακόμη, ευχαριστεί όλους όσοι της στέλνουν ευχές για ανάρρωση, καθώς, όπως λέει, παίρνει δύναμη, κουράγιο και θάρρος να αντέξει όλα όσα της έχουν συμβεί.

«Δεν μπορώ να κοιμηθώ από τους πόνους, μία συγγνώμη;», λέει ακόμα η Ιωάννα από το νοσοκομείο, ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία της 35χρονης. Έχει εκφράσει ακόμα την οργή της για το γεγονός πως η φερόμενη ως δράστιδα έχει εκφράσει την επιθυμία για να δουλέψει μέσα  στη φυλακή, ώστε να μειώσει την ποινή της, αναφέροντας: «Ακόμη δεν έχει ζητήσει μια συγγνώμη».

Υπενθυμίζεται ότι οι δυο γυναίκες κατάγονται από κοντινά χωριά (Λουτρό, Σταθά) στον νομό Αιτωλοακαρνανίας, ενώ έχει γίνει γνωστό ότι είχαν και συνομιλία στο Messenger για τον 40χρονο άνδρα, ο οποίος φέρεται στο παρελθόν να είχε πάει στη συγκεκριμένη περιοχή. «Η 35χρονη έστελνε ευχές στην Ιωάννα μέχρι και λίγο πριν από την επίθεση», αναφέρουν τα τελευταία στοιχεία του ρεπορτάζ…

Σημειώστε ότι σύμφωνα με πληροφορίες, η 35χρονη πριν από περίπου δυο χρόνια είχε πάρει τον 40χρονο μαζί της σε κοινωνική εκδήλωση (γάμος) στον τόπο καταγωγής της και εκεί αυτός είχε την πρώτη γνωριμία και με την 34χρονη Ιωάννα. Αργότερα ήρθε και το πρώτο αίτημα φιλίας στο Facebook. Στη συνέχεια, μετά τη συνομιλία του «ξεκαθαρίσματος», η 34χρονη διέγραψε τον 40χρονο από φίλο της, ο οποίος μετά από μήνες έστειλε ξανά αίτημα, που έγινε δεκτό με… καθυστέρηση από την 34χρονη και ενώ οι δυο γυναίκες μιλούσαν.

Η γυναίκα που κατηγορείται πως έριξε το βιτριόλι στην άτυχη Ιωάννα, μιλούσε διαδικτυακά αρκετά συχνά μαζί της, καθώς ήθελε να ελέγχει την κατάσταση. Υπήρχε λόγος που είχε, μάλιστα, και δυο προφίλ στο Facebook.

Πηγή: newstimes.co.uk

Keywords
Τυχαία Θέματα