Χάρι – Μέγκαν : Σύννεφα στο γάμο τους – Πέτρα σκανδάλου η Τζένιφερ Λόπεζ;

09:08 22/6/2020 - Πηγή: In.gr

Σύννεφα στο γάμο του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ βλέπει ο σκανδαλοθηρικός Τύπος που δείχνει ως τρίτο πρόσωπο την εκρηκτική τραγουδίστρια Τζένιφερ Λόπεζ.

Σύμφωνα με άλλα δημοσιεύματα η Μέγκαν Μαρκλ ετοιμάζεται να κατεβεί στο στίβο της πολιτικής.

Είναι η Τζένιφερ Λόπεζ η «πέτρα» του σκανδάλου στον γάμο του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μάρκλ; Αυτό ισχυρίζεται το περιοδικό New Idea της Αυστραλίας, σύμφωνα με το οποίο ο 35χρονος Χάρι έχει υποκύψει στη γοητεία της φλογερής ποπ

σταρ.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι όλα άρχισαν σε ένα πρόσφατο δείπνο που είχαν στο Μαϊάμι ο Χάρι και η Μέγκαν, με τη Τζένιφερ Λόπεζ και τον σύντροφό της, παλαίμαχο αστέρα του μπέιζμπολ Άλεξ Ροντρίγκεζ.

Ο Χάρι πέρασε μεγάλο μέρος της βραδιάς συζητώντας με την 50χρονη τραγουδίστρια.

Στο τέλος εκείνης της βραδιάς, η Μέγκαν ένιωσε μεγάλη ζήλια. Και έκτοτε ο Χάρι επιμένει να καλέσουν το ζευγάρι για φαγητό στη βίλα τους στο Μπέβερλι Χιλς, όπου έχουν μετακομίσει αφότου εγκατέλειψαν το παλάτι και τη Βρετανία.

Αίσθηση, την ίδια ώρα, προκαλεί η πληροφορία ότι η Μέγκαν Μαρκλ φιλοδοξεί να κάνει πολιτική καριέρα στις ΗΠΑ.

Επικαλούμενες πηγές από το περιβάλλον της, οι βρετανικές ταμπλόιντ γράφουν πως σκέφτεται να ασχοληθεί με τα κοινά, με αφορμή τη δολοφονία του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ.

Σύμφωνα με στενό της φίλο η Μέγκαν πιστεύει ότι το ένστικτό της την οδήγησε σωστά να εγκαταλείψει την Βρετανία και τα επίσημα καθήκοντά της ως μέλος της βασιλικής οικογένειας, γιατί ήταν «γραφτό» να βοηθήσει στον αγώνα κατά του ρατσισμού. Η πρόσφατη ομιλία της σε μαθητές γυμνασίου μοιάζει προφητική.

Keywords
Τυχαία Θέματα