Επίθεση με βιτριόλι: Εντός της ημέρας καταθέτει η 34χρονη στην αστυνομία (video)

Κατάθεση στην αστυνομία αναμένεται να δώσει εντός της ημέρας στην αστυνομία η 34χρονη που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι την προηγούμενη εβδομάδα, την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της.

Με το θύμα να βρίσκεται ακόμη σε κατάσταση σοκ, οι Αρχές θα επιδιώξουν να πάρουν κάποιες πρώτες απαντήσεις, ούτως ώστε να μπορέσουν να οδηγηθούν στην δράστρια του φρικτού εγκλήματος.

Τι έχει πει έως τώρα η 34χρονη

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το θύμα δηλώνει πως δεν υπάρχει κάτι στην ερωτική του ζωή που να σχετίζεται με την υπόθεση ενώ παράλληλα, έχει δώσει και μία περιγραφή της γυναίκας που της επιτέθηκε. Η δράστης φορούσε μαύρα ρούχα, χειρουργική μάσκα και μάλλον σκούφο, ενώ «δεν πρέπει να ήταν ξανθιά».

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα είπε ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας στο MEGA, η άτυχη κοπέλα δε φαίνεται να είχε διαφορές με κανέναν, κάτι που καθιστά ακόμα πιο δύσκολο το έργο της ΕΛΑΣ στον εντοπισμό του δράστη.

Ακόμα, όπως εξήγησε ο κ. Λύτρας είναι σίγουρη πως η δράστις γνώριζε πολύ καλά τον χώρο αλλά και την ώρα προσέλευσης του θύματος. Κατά συνέπεια, η αστυνομία συμπεραίνει ότι το σχέδιο ήταν προσχεδιασμένο.

Ακόμα, οι Αρχές θεωρούν ότι όλη η επίθεση είχε σχεδιαστεί, αφού η γυναίκα ήξερε πολύ καλά από που να φύγει ώστε να μην την καταγράψουν οι κάμερες των καταστημάτων πέριξ του κτηρίου. Έτσι, μόλις πέταξε το οξύ, διέφυγε πίσω από το θύμα της. ‘Έξω από την πολυκατοικία, ήξερε ακριβώς πού να στρίψει ώστε να κρυφτεί πίσω από δέντρα και να μην καταγραφεί στις κάμερες.

Τέλος, σημειώνεται ότι η αστυνομία χτενίζει όλα τα βίντεο αλλά και το κινητό και τα social media της 34χρονης, ενώ συνεχίζονται και οι καταθέσεις γνωστών, φίλων και συναδέλφων.

Στη δουλειά της 34χρονης στρέφονται οι Αρχές

Σημειώνεται επίσης ότι σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Λύτρας το Σάββατο στον ΣΚΑΙ, η άτυχη κοπέλα του είπε ότι έκανε συνδυαστικές σκέψεις «δείχνοντας» προς την κατεύθυνση που πρέπει να γίνουν οι έρευνες.

Η Ιωάννα εστίασε στο σημείο ότι η γυναίκα που της έριξε το οξύ, ήξερε πολύ καλά τον χώρο όπου έγινε η επίθεση, δηλαδή την ασφαλιστική εταιρεία στην οποία εργάζεται. «Η Ιωάννα θεωρεί ότι όποιος έκανε την επίθεση γνώριζε πρόσωπα και καταστάσεις μέσα στην εταιρεία» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λύτρας, σημειώνοντας ότι αυτό που έγινε «δείχνει εμμονή που μπορεί να μη σχετίζεται με πραγματικά γεγονότα».

(Με πληροφορίες από tovima.gr)

Keywords
Τυχαία Θέματα