Επίθεση με βιτριόλι: Από τηλεφωνικό θάλαμο όλες οι κλήσεις της δράστιδος – Τι λέει στο ηχητικό ντοκουμέντο (video)

Η ΕΛΑΣ έχει «κλειδώσει» τη γυναίκα που έκανε τη δολοφονική επίθεση με το βιτριόλι στην 34χρονη στην Καλλιθέα, την ώρα που η τελευταία πήγαινε στη δουλειά της. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές βρίσκονται ένα βήμα πριν από τη σύλληψή της. Την ίδια ώρα, έχουν τη φωνή της δράστιδος από τον τηλεφωνικό θάλαμο από τον οποίο κάλεσε ταξί προκειμένου να την μεταφέρει στην Καλλιθέα.

Η δράστιδα ακούγεται στα ηχητικά ντοκουμέντα να καλεί ταξί και οι αστυνομικοί βρίσκονται ένα βήμα πριν από τη σύλληψη της. Έχουν «κλειδώσει» και τη διαδρομή προς και από το σημείο της επίθεσης στην Καλλιθέα. Την Πέμπτη (04/06) έγινε γνωστό ότι οι αστυνομικοί επρόκειτο να πάνε στο Θριάσιο με καθαρές φωτογραφίες της δράστιδος και ηχητικό, ώστε να τα παρουσιάσουν στην 34χρονη γυναίκα.

Πιο αναλυτικά, οι Αρχές, έχουν στα χέρια τους ηχητικά ντοκουμέντα στα οποία ακούγεται η φωνή της. Σε συνδυασμό και με τα βίντεο, αναμένεται τις επόμενες ώρες να γίνει η ταυτοποίηση της γυναίκας που επιτέθηκε με τόσο μένος στην Ιωάννα.

Η γυναίκα που έριξε το βιτριόλι ακούγεται στα ηχητικά ντοκουμέντα να καλεί ταξί, να δίνει οδηγίες πού να την περιμένει και για πόση ώρα αλλά και ποιος θα είναι ο τελικός προορισμός όταν θα φύγει από το σημείο της επίθεσης. Την Τετάρτη (03/06) είχε γίνει γνωστό ότι με καρτοκινητό έγινε η μοναδική κλήση της δράστιδος.

Πρόκειται για ένα από τα λάθη που έκανε η δράστιδα, καθώς οι κλήσεις που έκανε καταγράφονταν εκείνη την ώρα και προφανώς το αγνοούσε. Όλες οι κλήσεις έγιναν από τηλεφωνικό θάλαμο.

Σύμφωνα με το «Star», οι Αρχές έχουν «κλειδώσει» και τη διαδρομή προς και από το σημείο της επίθεσης στην Καλλιθέα. Φέρεται να είχε κάνει, άλλωστε, και «πρόβα» της επίθεσης. Γνωρίζουν τι φορά, πώς κινείται, πού περίμενε την Ιωάννα. Η δράστης για να μην προδοθεί, απέφυγε να χρησιμοποιήσει δικό της όχημα.

Όπως φαίνεται, είχε οργανώσει όχι μόνο την επίθεση αλλά και τις επόμενες κινήσεις καθώς γνώριζε ότι η αστυνομία θα την αναζητά. Οι Αρχές από τις κινήσεις της γυναίκας, όπως την έχουν καταγράψει οι κάμερες, έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι γνώριζε το ακριβές ωράριο της Ιωάννας στην εργασία της.

Γνώριζε, μάλιστα, ότι κάμερες μέσα στην είσοδο δεν υπήρχαν και ότι η Ιωάννα θα καλούσε ασανσέρ για να ανέβει στο γραφείο της.

Δύο νέα πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον της 34χρονης καλεί η ΕΛΑΣ για κατάθεση

Παράλληλα όπως μετέδωσε και το «Mega» σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες, η ΕΛΑΣ καλεί για κατάθεση δύο νέα πρόσωπα από το περιβάλλον της 34χρονης, με την ελπίδα να ρίξουν φως στην υπόθεση. Πρόκειται για έναν πρώην σύντροφο της 34χρονης Ιωάννας και έναν φίλο της με τον οποίο έκανε συχνά ταξίδια μαζί.

Ο πρώην σύντροφος της Ιωάννας είχε μαζί της δικαστική διαμάχη και η υπόθεση, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμενόταν να εκδικαστεί αυτές τις ημέρες.

Επίσης, οι αρχές θα εξετάσουν και τον φίλο της που είχαν κάνει μαζί ταξίδια και έχει προκύψει διαφορά ανάμεσά τους.

Υπενθυμίζεται ότι η «μαυροφορεμένη γυναίκα» που έλουσε με βιτριόλι την άτυχη κοπέλα, φέρεται να είχε είχε προμηθευτεί το φονικό υλικό από το διαδίκτυο. Η γυναίκα που επιτέθηκε στην Ιωάννα γνώριζε καλά πώς να χειριστεί το βιτριόλι για να κάνει τη ζημιά και να μην πάθει η ίδια το παραμικρό. Οι Αρχές από τη πρώτη στιγμή κοίταξαν να μάθουν τη «διαδρομή» του καυστικού υγρού.

(πληροφορίες από newpost.gr, Star, Mega)

Keywords
Τυχαία Θέματα