Επίσκεψη στον Έβρο από τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

Περιοδεία στον νομό Έβρου πραγματοποιεί το Σάββατο (03/08), ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης. Ο υπουργός θα επισκεφθεί Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης στο νότιο και βόρειο τμήμα του νομού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ.Χρυσοχοίδης θα συνοδεύεται από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Μιχάλη Καραμαλάκη.

Ήταν προγραμματισμένο να αφιχθεί το πρωί στο αεροδρόμιο «Δημόκριτος» της Αλεξανδρούπολης και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για τις Φέρες, προκειμένου να επισκεφθεί αστυνομικά τμήματα και κυρίως αυτά των Συνοριοφυλάκων. Επίσης θα βρεθεί στο Δέλτα του Έβρου και

θα έχει ενημέρωση για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή και τις ροές προσφύγων.

Στη συνέχεια ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη θα βρεθεί ατο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Χειμωνίου Ορεστιάδας, προκειμένου να εξετάσει την κατάσταση και να ενημερωθεί από τους υπεύθυνους για την δραστηριότητα του.

Επίσης, κατά την παραμονή του στο νομό Έβρου αναμένεται να συναντηθεί με τις συνδικαλιστικές ενώσεις των αστυνομικών και να ακούσει τις προτάσεις και τα αιτήματα τους.

Με τις πληροφορίες που υπάρχουν, δεν πρόκειται να βρεθεί στο ΚΥΤ Φυλακίου. Την αρμοδιότητα του μεταναστευτικού έχει, άλλωστε, ο αναπληρωτής υπουργός του Γιώργος Κουμουτσάκος.

Πηγή: evros-news.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα