Επίσημα στη Χιχόν ο Λουντ και ο Παπάζογλου στη Χαποέλ Χάιφ – Ο Ουσμάνοφ πουλάει το ποσοστό του στην Άρσεναλ (εικόνες – video)

Παίκτης της Σπόρτινγκ Χιχόν είναι και επίσημα ο Ρόμπιν Λουντ με τον ισπανικό σύλλογο να ανακοινώνει την απόκτησή του Φινλανδού πρώην άσου του Παναθηναϊκού.
Ο διεθνής μέσος βρισκόταν στην Ισπανία προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και αυτό συνέβη την Τρίτη το πρωί.

Ακολούθως ο σύλλογος, που θα παίζει στη β’ κατηγορία της Ισπανίας ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Φινλανδού άσου.

Να θυμίσουμε πως το συμβόλαιο

του Λουντ με τον Παναθηναϊκό έληξε τον περασμένο Ιούνιο και δεν κατέστη δυνατό να υπάρξει συμφωνία για να ανανέωση.

****
Η Χάποελ Χάιφα ανακοίνωσε επισήμως την Τρίτη την απόκτηση του Θανάση Παπάζογλου, με τον έμπειρο Έλληνα επιθετικό να υπογράφει συμβόλαιο για 1+1 σεζόν. Ο 30χρονος επιθετικός «έπεισε» με την παρουσία τους στις προπονήσεις τον τεχνικό του συλλόγου από το Ισραήλ, Νιρ Κλίνγκερ, θα δηλωθεί αμέσως στην ευρωπαϊκή λίστα της Χάποελ Χάιφα και μάλιστα υπάρχει πιθανότητα να πάρει χρόνο συμμετοχής στην αναμέτρηση της Πέμπτης με την FH από την Ισλανδία για το Europa League.

****
Ο Ρώσος μεγιστάνας, Αλισερ Ουσμάνοφ, εξετάζει προτάσεις για την πώληση του 30% των μετοχών του από την Άρσεναλ. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Financial Times» στο Λονδίνο, ο Ουσμάνοφ, που την περασμένη χρονιά έκανε πρόταση ύψους 1.3 δισ. ευρώ για να γίνει αυτός μεγαλομέτοχος των «κανονιέρηδων» στη θέση του Αμερικανού, Σταν Κρένκε, σκέφτεται σοβαρά να πουλήσει τις μετοχές του.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του, ο Ρώσος επιχειρηματίας έχασε τις ελπίδες του ν’ αγοράσει την πλειοψηφία των μετοχών και αποφάσισε ν’ αποσυρθεί από τα ιδιοκτησιακά του διάσημου αγγλικού συλλόγου. Έτσι δεν αποκλείεται ο Σταν Κρένκε να γίνει το απόλυτο αφεντικό της Άρσεναλ. Ο Αμερικανός επιχειρηματίας, σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ, δεν αποκλείεται να καταθέσει πρόταση 600 εκατ. ευρώ στον άλλο μεγαλομέτοχο της Άρσεναλ προκειμένου να αγοράσει το ποσοστό του και να φτάσει το μερίδιό του στο 97% των «κανονιέρηδων».

Απεβίωσε ο «Rolls Royce» της Λιντς, Πωλ Μάντελεϊ

Ο πρώην παίκτης του Λιντς και της εθνικής Αγγλίας, Πωλ Μάντελεϊ, απεβίωσε στην ηλικία των 73 ετών μετά από μια μακρά μάχη με τη νόσο του Πάρκινσον, σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ.
Αποκαλούμενος «Rolls Royce», έπαιξε 724 παιχνίδια για το αγγλικό σύλλογο μέχρι την αποχώρησή του το 1980, ήταν βασικό μέλος της ομάδας που κέρδισε τον τίτλο του πρωταθλήματος το 1969 και το 1974 καθώς και το League Cup το 1968 και το FA Cup το 1972. Επίσης, είχε 24 διεθνείς συμμετοχές.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ/sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα