Επιχείρησε να χαϊδέψει σκύλο και της κατασπάραξε το πρόσωπο (σκληρές εικόνες)

Τον εφιάλτη έζησε μία 23χρονη από τη Βρετανία όταν δέχτηκε επίθεση από μαινόμενο σκύλο.

Ο λόγος για την Σούζελ Μάκιντος, από το Λονδίνο, η οποία ξεκινούσε καριέρα μοντέλου. Κατά την επίσκεψή της σε φίλους της στη νοτιοδυτική Αυστραλία συνέβη ένα τρομερό περιστατικό την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Όλα ξεκίνησαν όταν πήγαν όλοι μαζί για κάμπινγκ στην απομονωμένη περιοχή Πέμπερτον, όπου δεν πιάνουν σήμα τα κινητά τηλέφωνα.

Μάλιστα, ο φίλος ενός μέλους της παρέας έφερε μαζί του και τον σκύλο

του, διασταύρωση Στάφορντσαϊρ και Πίτμπουλ. Η παρέα έπαιζε με τον σκύλο όλη μέρα αλλά τη νύχτα τον έβαλαν να κοιμηθεί στο αυτοκίνητο. Τότε συνέβη ένα περιστατικό που σημάδεψε για πάντα τη ζωή της.

«Πήγα πάρω κάτι από το αυτοκίνητο. Χάιδεψα τον σκύλο, αλλά μου όρμηξε στο πρόσωπο. Δεν έκανα κάτι για να τον προκαλέσω. Έπεσα πίσω και ένιωσα τη μύτη μου να κρέμεται. Το πλευρό του προσώπου μου και το στόμα μου είχαν ξεριζωθεί. Έμοιαζα με τον Joker [από την ταινία Μπάτμαν]», εξομολογείται.

Πέρασε μία ολόκληρη εβδομάδα στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε σειρά πλαστικών επεμβάσεων για να αποκατασταθεί το άνω χείλος της καθώς οι μύες έχουν υποστεί συντριπτική βλάβη από το δάγκωμα του του τετράποδου.

Thank you for all the love and support I have received along the way of this tragic event. I could not have done it without you. Every single comment and message of love has meant so much! I’m such a lucky person to not only be alive – but to have the most inspiring and caring people around me. http://www.dailymail.co.uk/news/article-5722503/Model-23-left-looking-like-Joker-dog-savaged-face.html

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη S U Z E L M A C K I N T O S H (@suzelmackintosh) στις 13 Μάι, 2018 στις 2:02 πμ PDT

March 2018 progression ❤️ https://www.thesun.co.uk/news/6274680/model-suzel-mackintosh-devil-dog-london-australia/

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη S U Z E L M A C K I N T O S H (@suzelmackintosh) στις 13 Μάι, 2018 στις 2:04 πμ PDT

Φωτογραφίες: Instagram.com/suzelmackintosh

Keywords
Τυχαία Θέματα