«Επένδυσε» σε Νίκολιτς ο Ολυμπιακός – Καλό… το Champions League, αλλά προέχει το πρωτάθλημα

Σ’ ακόμα έναν νεαρό παίκτη «επενδύει» ο Ολυμπιακός, ενώ έχει, πλέον, το μυαλό και στο πρωτάθλημα, καθώς όπως είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά το θριαμβευτικό 4-0 κόντρα στη Κράσνονταρ για τα play offs του Champions League

για τους «ερυθρόλευκους» προέχει η κατάκτηση του τίτλου.

Οι Πειραιώτες προχώρησαν στην απόκτηση του Νεμάνια Νίκολιτς, επιβεβαιώνοντας τα δημοσιεύματα από τη Βοσνία που τον ήθελαν τον Ολυμπιακό να κάνει δικό του τον νεαρό άσο της Μλάντοστ, περιμέμνος και τα… 30εκατ. ευρώ, σε ενδεχόμενη πρόκριση στους ομίλους του Chmpions League.

Παίκτης του Θρύλου για τα επόμενα 5 χρόνια ο 18χρονος Βόσνιος (δεξί μπακ) Νεμάνια Νίκολιτς!#Red_White #OlympiacosFC #Nemanja_Nikolic #transfers pic.twitter.com/BwWL96A40e

Red & White (@Red_White_7) August 23, 2019

Στα 18 του ο δεξιός μπακ που ξεχώρισε στο πρωτάθλημα Βοσνίας (ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Σαράγεβο) και βρέθηκε στο στόχαστρο μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων (Σαχτάρ Ντόνετσκ, Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Παρτιζάν και Ερυθρό Αστέρα) βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας. Μάλιστα, οι Βόσνιοι δημοσίευσαν και φωτογραφία του νεαρού διεθνή με την U21 παίκτη να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο.

Οι «ερυθρόλευκοι» ακολουθούν την επιτυχημένη πολιτική τους (όπως ισχύει στην περίπτωση του Λάζαρ Ραντζέλοβιτς) και αποκτούν νεαρούς ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν και έχουν φοβερά ποιοτικά χαρακτηριστικά, αλλά και μεγάλες δυνατότητες εξέλιξης για το μέλλον.

Για την απόκτηση του δόθηκαν 500.000 ευρώ, ενώ ο ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει να αγωνίζεται δανεικός στη Μλάντοστ για να έχει και χρόνο συμμετοχής.

Με Ντουρμισάι ο Ολυμπιακός κόντρα στον Αστέρα

Εν τω μεταξύ την προετοιμασία του για το σαββατιάτικο (24/08, 21:30) παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να μπουν με το… δεξί στη νέα Super League 1 και να κάνουν δυναμική έναρξη στον δρόμο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από 24 παίκτες και μέσα σ’ αυτή είναι ο Φιορίν Ντουρμισάι.

Αναλυτικά: Σα, Αλέν, Τζολάκης, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Ελαμπντελαουί, Κούτρης, Σισέ, Σεμέδο, Μεριά, Παπαδόπουλος, Καμαρά, Ανδρούτσος, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Γιώργος Μασούρας, Μπρούνο, Σουντανί, Ποντένσε, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Ντουρμισάι, Ελ Αραμπί, Γκερέρο.

Αγιασμός παρουσία Μαρινάκη και Φορτούνη

Ο καθιερωμένος αγιασμός της ομάδας του Ολυμπιακού πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη την Πέμπτη (22/08) με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Κώστα Φορτούνη να δίνουν το «παρών». Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ξεκαθάρισε ξανά στους ποδοσφαιριστές του πως πρώτος στόχος είναι η κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Όλη ομάδα του Ολυμπιακού ήταν στον αγιασμό στον Ρέντη. Όπως κάθε χρόνο βρέθηκε εκεί ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών έδωσε και τις καθιερωμένες ευχές σε παίκτες και επιτελείο. Στον Ρέντη ήταν κανονικά και ο Κώστας Φορτούνης, που αυτό το διάστημα κάνει το πρόγραμμά του για την επανένταξή του στα γήπεδα που θα γίνει βέβαια μετά τον Δεκέμβριο.

Μαρινάκης: Δεν τελειώσαμε ακόμα η πρόκριση στο Champions League, νίκη τώρα με Αστέρα

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά τον αγώνα με την Κράσνονταρ μπήκε στα αποδυτήρια, θέλοντας να συγχαρεί τους ποδοσφαιριστές για την προσπάθειά τους. «Δεν τελειώσαμε ακόμα η πρόκριση στο Champions League, νίκη τώρα με Αστέρα», αναφέροντάς τους πως πρώτος στόχος είναι η κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Αρχικά τους είπε: «Συγχαρητήρια σε όλους. Κάναμε μια μεγάλη νίκη, παίξαμε σπουδαίο ποδόσφαιρο και δώσαμε χαρά στον κόσμο μας. Αλλά δεν τελειώσαμε. Εχουμε ακόμη ένα παιχνίδι μπροστά μας και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Θέλω να πάμε στο δεύτερο παιχνίδι στη Ρωσία σαν να ήρθαμε 0-0».

Και συνέχισε: «Το Σάββατο ξεκινάει το πρωτάθλημα και όλοι ξέρετε ότι πρώτος μας στόχος είναι η κατάκτηση του τίτλου. Θέλω να είστε προσεκτικοί και να πάρετε τη νίκη. Ξεχνάμε την Κράσνονταρ και πάμε να νικήσουμε τον Αστέρα. Εγώ είμαι εδώ, είμαι δίπλα σας, μπράβο σε όλους, να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυνατά».

Ο Ολυμπιακός έχει μείνει χωρίς πρωτάθλημα την τελευταία διετία και φέτος η επιστροφή στην κορυφή του τίτλου είναι μονόδρομος, όπως υποστηρίζεται στις τάξεις της ΠΑΕ. Από εκεί και πέρα, η πρόκριση στους ομίλους είναι επίσης σπουδαίο επίτευγμα και γι’ αυτό άπαντες έχουν αντιληφθεί πως στο δεύτερο παιχνίδι με την Κράσνονταρ στη Ρωσία, απαιτείται συγκέντρωση και προσήλωση.

Υπενθυμίζεται ότι αν οι ερυθρόλευκοι περάσουν στους ομίλους, θα λάβουν περισσότερα από 30.000.000 ευρώ.

(πληροφορίες από fws.gr, sport24.gr)

Keywords
Τυχαία Θέματα