Επανήλθαν οι λογαριασμοί του Αντετοκούνμπο στα social media μετά το χακάρισμα – «Αηδία για όσα έγραψαν»

Στο στόχαστρο χάκερς μπήκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Επιτήδειοι παραβίασαν τους λογαριασμούς του στα κοινωνικά δίκτυα και τους τραπεζικούς του λογαριασμούς, με τις Αρχές να ερευνούν ήδη το θέμα.

Οι χάκερς έγραψαν απαράδεκτα και προσβλητικά σχόλια στα social media του διάσημου μπασκετμπολίστα τόσο για τον ίδιο όσο και για άλλους αθλητές του NBA όπως ο Λεμπρόν Τζέιμς, ο Στεφ Κάρι και συμπαίκτες του στους Μιλγουόκι Μπακς. Δε δίστασαν μάλιστα να προσβάλλουν και τη μνήμη

του Κόμπι Μπράιαντ ο οποίος «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή μετά από αεροπορικό δυστύχημα που είχε.

Ωστόσο, ο Greek Freak απέκτησε και πάλι πρόσβαση στους λογαριασμούς του και επανήλθε με μία επιστολή στο Twitter, μέσω της οποίας ενημέρωσε τους φαν του για το περιστατικό, δηλώνοντας πως νιώθει αηδία για όσα γράφτηκαν και ζητώντας συγνώμη σε όσους έγινε επίθεση μέσω του προφίλ του.

Η ανακοίνωση του Γιάννη Αντετοκούνμπο

«Γεια σας. Είμαι και πάλι εδώ και θα ήθελα να σας ενημερώσω για το περιστατικό με τους λογαριασμούς μου στα σόσιαλ μίντια. Με χάκαραν και η υπόθεση είναι υπό έρευνα αυτή τη στιγμή. Τα ποστ και τα tweets ήταν υπερβολικά απαράδεκτα και είμαι πολύ απογοητευμένος και αηδιασμένος που κάποιος έγραψε αυτά τα απαίσια πράγματα. Νιώθω απαίσια που οι Μπακς, ο Κρις (Μίντλετον), ο Λεμπρόν (Τζέιμς) και η οικογένεια Κάρι συμπεριλαμβάνονται σε αυτά τα κακεντρεχή και αναληθή tweets. Νιώθω ιδιαίτερα άσχημα για την οικογένεια Μπράιαντ, σε μια περίοδο πένθους, δεν θα έπρεπε να γίνουν αντικείμενο αρνητικότητας και απαράδεκτης συμπεριφοράς. Ευχαριστώ που υποστηρίζετε εμένα και την οικογένειά μου και μείνετε ασφαλείς».

pic.twitter.com/CVMpahBDDO

— Giannis Antetokounmpo (@Giannis_An34) May 8, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα