Ένταση στο ΟΑΚΑ: Αποχώρησε και επέστρεψε ο Ολυμπιακός μετά από ρήψη αντικειμένων

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έφυγαν για τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ καθώς οι αδερφοί Αγγελόπουλοι και ο Γιώργος Σκινδήλιας πήγαν στους διαιτητές μετά από ρίψη μπουκαλιών με νερό στον πάγκο.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι παίκτες του Ολυμπιακού αποχώρησαν αμέσως από το παρκέ, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Μάνο Παπαδόπουλο να μιλούν στη συνέχεια

με τους διαιτητές της αναμέτρησης.

Στη συνέχεια των διαβουλεύσεων, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι είπαν στα αποδυτήρια πως «τρώμε νερά και δεν μιλάμε», ενώ έγινε αναφορά και για κουκουλοφόρους πίσω από τον πάγκο. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού πήραν διαβεβαιώσεις από τους διαιτητές πως θα απομακρυνθούν από το σημείο πίσω από τον «ερυθρόλευκο» πάγκο όλοι όσοι οδήγησαν τον Ολυμπιακό στην αποχώρηση από το παρκέ, ενώ ο κομισάριος Βιδάλης έδωσε διορία πέντε λεπτών στους Πειραιώτες ώστε να βγουν από τα αποδυτήρια και να ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο.

Αφού ολοκληρώθηκαν οι συζητήσεις μεταξύ των ανθρώπων του Ολυμπιακού, των διαιτητών και των αστυνομικών, οι παίκτες των «ερυθρόλευκων» επέστρεψαν στο παρκέ λίγο αργότερα και ξεκίνησαν το ζέσταμα για τα υπόλοιπα είκοσι λεπτά του Game 5.

ΠΗΓΗ: Sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα