Τραγωδία στην Κάρπαθο: Αυτό είναι το ζευγάρι που έχασε τη ζωή του – Συγκλονίζουν τα «αντίο» των φίλων

Τραγική κατάληξη είχε η διασκέδαση για ένα ζευγάρι στην Κάρπαθο, καθώς επιστρέφοντας σπίτι του, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν έπεσε σε γκρεμό το Σάββατο.

Από την Παρασκευή τους αναζητούσαν οι οικείοι τους και το πρωί του Σαββάτου τους βρήκαν τελικά νεκρούς μέσα στο αυτοκίνητό τους, το οποίο είχε πέσει σε γκρεμό κάτω από συνθήκες που διερευνά η τροχαία.

Το διπλό τροχαίο δυστύχημα έχει σοκάρει τις οικογένειες του ζευγαριού αλλά και την τοπική κοινωνία οι οποίοι ακόμη δεν μπορούν να αντιληφθούν το κακό που έχει συμβεί.

Συγκλονιζουν τα «αντίο στο άτυχο ζευγάρι

«Στη

μνήμη των ξεχωριστών μας φίλων Δαμιανού Ταλάκη και Μαρίας Νικολαίδη, αποφασίσαμε αντί στεφάνων να μαζέψουμε ένα χρηματικό ποσό το οποίο θα δωρηθεί στο δημοτικό σχολείο Αρκάσας», «έσβησε το χαμόγελο του χωριού. Καλό ταξίδι “κουμπαρούλα”, καλό ταξίδι Δαμιανούλη», είναι κάποια από τα μηνύματα που έγραψαν οι φίλοι τους για να τους αποχαιρετήσουν.

Οι φίλοι της άτυχης κοπέλας, η οποία έφθασε στο νησί από την Αμερική για να συναντήσει τον σύντροφό της, έφτιαξαν ένα συγκινητικό βίντεο με στιγμές από τη ζωή της.

Keywords
Τυχαία Θέματα