Ένταση στη δίκη για τη δολοφονία του Θοδωρή Γαλαζούλα – «Δολοφόνε, δολοφόνε»

«Δολοφόνε, δολοφόνε… Αφήστε με», φώναξε η μητέρα του 20χρονου φοιτητή Θοδωρή Γαλαζούλα όταν αντίκρυσε τον 23χρονο κατηγορούμενο για τη δολοφονία του παιδιού της στις 8 Μαΐου 2016, στην Πεντέλη.

Μέσα σε κλίμα μεγάλης έντασης ξεκίνησε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση ανθρωποκτονίας ενός 23χρονου άνδρα ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε τον 20χρονο φοιτητή Θοδωρή Γαλαζούλα στις 8 Μαΐου

στην Πεντέλη το 2016.

Το παρών και ο πατέρας του άτυχου φοιτητή, Παναγιώτης Γαλαζούλας, ο οποίος τον Ιούλιο του 2017 φέρεται ότι σκότωσε τον 59χρονο πατέρα του κατηγορούμενου Μανούσο Ριζάκη, μέσα στο αυτοκίνητό του, στη Λεωφόρο Μαραθώνος, στον Γέρακα.

Δείτε επίσης: Βεντέτα το έγκλημα στον Γέρακα – «Δεν μετανιώνω», λέει ο πατέρας του Γαλαζούλα

Δείτε επίσης: Δολοφονία στον Γεράκα: Ο πατέρας του δολοφόνου του Γαλαζούλα εντοπίστηκε νεκρός

Ο πατέρας του θύματος, Παναγιώτης Γαλαζούλας, είναι κρατούμενος στον Κορυδαλλό και μεταφέρθηκε στο δικαστήριο συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και με χειροπέδες στα χέρια.

Δείτε επίσης: Στον ανακριτή 22χρονος για τη δολοφονία φοιτητή στην Πεντέλη

«Πού είναι ο τσόγλανος , θέλω να τον δω …» φώναξε μέσα στο δικαστήριο. Λίγα μέτρα μακριά του κάθονταν η μητέρα του 23χρονου κατηγορουμένου η οποία του είπε φωνάζοντας: «Εμένα να κοιτάξεις» . Η μητέρα του θύματος απάντησε: «Χάσαμε παιδί, θες ν αλλάξεις θέση;».

Ο πατέρας του θύματος ούρλιαζε μέσα στο δικαστήριο: «Με τον Μαζιώτη με έχουν στην απομόνωση, να με βάλουν μαζί με αυτόν (σ.σ. κατηγορούμενο) . Ήρθε και στην κηδεία να πετάξει λουλούδια στο παιδί μου».

Ακολούθησαν κατάρες από τους γονείς του θύματος, με τον πατέρα να οδηγείται κυριολεκτικά σηκωτός από τους αστυνομικούς έξω από την δικαστική αίθουσα.

Τελικά το δικαστήριο διέκοψε για τις 24 Νοεμβρίου λόγω κολλήματος των δικηγόρων. Κατά την έξοδο του από το δικαστήριο ο κατηγορούμενος δέχτηκε φραστική επίθεση από φίλους του θύματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα