Ένωση Κεντρώων σε «ξέπλυμα» ναζιστών Vol2: Άνθρωποι είναι κι οι φασίστες

Δεν κρατιούνται φαίνεται στην Ένωση Κεντρώων να «ξεπλύνουν» εγκληματίες ναζί, και μέσα σε μία βδομάδα «προσέφεραν» δύο τέτοια στιγμιότυπα.

Μετά την ενόχληση του Μάριου Γεωργιάδη στη Βουλή την περασμένη εβδομάδα, που δεν του άρεσε η φράση «εγκληματική Χρυσή Αυγή, το «ξέπλυμα» έρχεται από πιο πάνω και συγκεκριμένα από την κεφαλή του κόμματος, τον Βασίλη Λεβέντη.

Σχολιάζοντας

λοιπόν τη χθεσινή μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας με στόχο χιτλερικές οργανώσεις, ο επικεφαλής της Ένωσης Κεντρώων βρίσκει τους οπαδούς του Χίτλερ απλά… τρελούς, που λίγο διαφέρουν μάλιστα και από τους αριστερούς.

«Είδατε συνέλαβαν χθες κάποιους φασίστες που είχαν σκοπό να επιτεθούν. Είναι κι αυτοί άνθρωποι, απλά έχουν μία τρελή σκέψη, λοξή. Άνθρωποι που κάνουν γιάφκες στα σπίτια τους με σκοπό να σκοτώνουν κόσμο είναι τρελοκομεία και κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Πρέπει να έχουμε ένα βαθμό ανοχής. Τι να κάνουμε;», σχολίασε με σχεδόν… πατρική στοργή για τα παιδιά με τις σβάστιγκες ο Βασίλης Λεβέντης.

Και επειδή η θεωρία των δύο άκρων δεν «πέθανε» με τη σίγαση της μονταζιέρας στα υπόγεια του Μαξίμου επί Σαμαρά, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων συνέχισε λέγοντας πως «και οι αριστεροί το ίδιο είναι, δεν είναι μόνοι οι δεξιοί. Οι αριστεροί λίγα κάνουν; Μπορεί να μην κάνουν τέτοια πράγματα όπως οι φασίστες. Και αυτοί επιτίθενται, έχουν ομάδες αντιεξουσιαστικές, πάνε όπου πάει η Χρυσή Αυγή και κάνουν συγκεντρώσεις. Εμείς τι φταίμε, οι φιλήσυχοι πολίτες να έχουμε αυτούς τους δύο;».

Υ.Γ. Σίγουρα για τον Βασίλη Λεβέντη και ο Χίτλερ θα ήταν απλά λιγάκι… τρελούλης. Αλλά άνθρωπος είναι ρε παιδιά, λίγη κατανόηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα