Ένοχος για φοροδιαφυγή ο Ρονάλντο – Πρόστιμο 18,8 εκατ. ευρώ από το ισπανικό κράτος

Την ώρα που ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι στη Ρωσία για να αγωνιστεί με την Πορτογαλία στο Μουντιάλ έγινε γνωστό από την Μαδρίτη ότι ο διεθνής άσος ήρθε τελικά σε συμβιβαστική λύση στη δικαστική του «διαμάχη» με το ισπανικό κράτος, μετά τις κατηγορίες για φοροδιαφυγή. Αυτό σημαίνει ότι θα καταβάλλει το ποσό των 18,8 εκατ. ευρώ για να γλιτώσει την ποινή φυλάκισης.

Με απλά… ελληνικά ο αστέρας

της Ρεάλ Μαδρίτης ουσιαστικά αποδέχθηκε τις κατηγορίες για φοροδιαφυγή και θα του επιβληθεί πρόστιμο ύψους 18,8 εκατ. ευρώ από το ισπανικό κράτος, για να γλιτώσει τη δίκη και μία πιθανή μεγαλύτερη τιμωρία. Ο αρχηγός της εθνικής Πορτογαλίας κινδύνευε ακόμη και με φυλάκιση 2 ετών με αναστολή, αν πήγαινε σε δίκη. Σύμφωνα με την «El Mundo Deportivo» οι δικηγόροι του Ρονάλντο ήρθαν σε συμφωνία με τις ισπανικές αρχές για να αποφύγουν τα χειρότερα.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ήταν ένας ακόμη από τους ποδοσφαιριστές που κατηγορούνται στην Ισπανία για απόκρυψη εισοδημάτων και φοροδιαφυγή, θέμα που είχε γίνει γνωστό πριν από ένα χρόνο.

‼️ Cristiano acepta dos años de prisión y 18,8 millones de multa a Hacienda, según El Mundo https://t.co/TK5975fBPK pic.twitter.com/iUiBRMkvRA

Mundo Deportivo (@mundodeportivo) 15 Ιουνίου 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα