Ενημέρωση με ένα «κλικ» για επενδύσεις και επιδοτήσεις από την Τράπεζα Πειραιώς
Ενημέρωση με «ένα κλικ» για το σύνολο των διαθέσιμων -θεσμοθετημένων- χρηματοδοτικών εργαλείων και επιδοτήσεων, υπόσχεται στην ελληνική επιχειρηματικότητα, η Τράπεζα Πειραιώς.
Παράλληλα, ανακοίνωσε την πρόθεσή της να ενισχύσει την πολύ μικρή επιχειρηματικότητα (τζίρος έως 2,5 εκατ.ευρώ) με χορηγήσεις της τάξης του 1,2 δισ.ευρώ και τη μεσαία επιχειρηματικότητα με ακόμη 2 δισ.ευρώ ενώ ήδη από τα ύψους 40 δισ.ευρώ επιχειρηματικά δάνεια που διαθέτει στο χαρτοφυλάκιό της, τα 23 δισ.ευρώ αφορούν της μικρο-μεσαίες επιχειρήσεις.
Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε πριν λίγο
Με το 360ο Funding της Τράπεζας Πειραιώς, παρέχεται η δυνατότητα άμεσης ενημέρωσης σε υφιστάμενους ή εν δυνάμει επιχειρηματίες, ελεύθερους επαγγελματίες και αγρότες για όλες τις ευκαιρίες χρηματοδοτικής ενίσχυσης, εθνικές (ΕΣΠΑ, Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης, Αναπτυξιακός νόμος) και ευρωπαϊκές (πχ. HORIZON 2020) τις οποίες μπορούν να αξιοποιήσουν για να υλοποιήσουν τα επενδυτικά τους σχέδια.
Όπως επεσήμανε ο κ.Δ.Βερελής, Senior Director (Green Banking & Αναπτυξιακά Προγράμματα), κατά την παρουσίαση της διαδικτυακής πύλης, «βασικό πλεονέκτημα του www.360funding.gr είναι η δυνατή μηχανή αναζήτησης που διαθέτει, στην οποία ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να καταχωρήσει τις εξατομοικευμένες ανάγκες του σε επιδοτήσεις και είτε να αντλήσει άμεσα πληροφόρηση, είτε να λάβει ειδοποίηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όταν καταστούν διαθέσιμα τα προγράμματα για τα οποία ενδιαφέρεται».
«Μετά από μια τόσο παρατεταμένη κρίση είναι σημαντικό για τις επιχειρήσεις που κατόρθωσαν να επιβιώσουν, να μπορούν να έχουν στη διάθεσή τους όλη την απαραίτητη πληροφόρηση και ενημέρωση σχετικά με τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία», τόνισε η κα. Ευτ.Κασελάκη, Ανώτερη Γενική Διευθύντρια, (Λιανική Τραπεζική, Δίκτυα & Καταθέσεις), της Τραπέζης Πειραιώς.
«Η ανάπτυξη θα έρθει από τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις», τόνισε η κα. Μ.Καραφουλίδου, Senior Director, (Λιανική Τραπεζική, Δίκτυα & Καταθέσεις -Τραπεζική ΜΕΕ – Προϊόντα Δανείων), καθιστώντας σαφές ότι υπάρχει πληθώρα χρηματοδοτικών εργαλείων, την πρόσβαση στα οποία καθιστά ευχερέστερη η Τράπεζα Πειραιώς, μέσω του νέου διαδικτυακού της κόμβου.
Όπως τονίστηκε, εκ μέρους των στελεχών της Τραπέζης Πειραιώς, η δημιουργία του 360° Funding υπαγορεύτηκε από την ανάγκη να δημιουργηθεί ένα ευέλικτο και σύγχρονο σημείο ενημέρωσης που να διευκολύνει την διάδοση της διαθέσιμης πληροφόρησης για τα προγράμματα χρηματοδοτικής ενίσχυσης που σήμερα είναι πολυσύνθετη, διάσπαρτη και πολλές φορές δυσνόητη. Παράλληλα υπηρετεί την πολιτική της Τράπεζας που δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην υποστήριξη επενδυτικών προσπαθειών.
Μέσω της διαδικτυακής πύλης 360° Funding, ο επιχειρηματίας αποκτά προσωποποιημένες λύσεις στο χώρο των χρηματοδοτικών ενισχύσεων και κατευθύνεται με εύκολο και άμεσο τρόπο στην εύρεση του κατάλληλου χρηματοδοτικού προγράμματος που ανταποκρίνεται στις επενδυτικές του ανάγκες. Επιπλέον, στο 360° Funding προβάλλονται τα πακέτα προϊόντων και υπηρεσιών της Τράπεζας Πειραιώς- όπως το Πειραιώς Επιχειρείν 360°- τα οποία έρχονται να υποστηρίξουν την υλοποίηση της επένδυσης μέσα από σύγχρονα χρηματοδοτικά εργαλεία και να συμβάλλουν σε μία βιώσιμη, ρεαλιστική και επιτυχημένη επένδυση για την επιχειρηματική του ανάπτυξη.
Το περιεχόμενο του 360° Funding ανανεώνεται συνεχώς και παρέχει στους ενδιαφερόμενους εντελώς δωρεάν:
Πρόσβαση σε όλη την επικαιρότητα σχετικά με τις χρηματοδοτικές ενισχύσεις και δυνατότητα λήψης newsletter για τακτική ενημέρωσηΧρήση της μηχανής αναζήτησης για να εντοπίζουν το πρόγραμμα ενίσχυσης που ταιριάζει στις ανάγκες της επιχειρηματικής τους δραστηριότηταςΕνημέρωση με e-mail ή SMS για όλα τα νέα προγράμματα (προκηρύξεις) που ταιριάζουν στο επιχειρηματικό τους προφίλΕξειδικευμένους ενημερωτικούς οδηγούς για τα προγράμματα ενίσχυσηςΗ Τράπεζα Πειραιώς δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην υποστήριξη επενδυτικών προσπαθειών των επιχειρήσεων που έχουν ενταχθεί σε πρόγραμμα ενίσχυσης. Γι’ αυτό, μέσω της νέας διαδικτυακής πύλης, μεταφέρει στους επιχειρηματίες την πολυετή εμπειρία της στην διαχείριση των εθνικών και ευρωπαϊκών προγραμμάτων χρηματοδοτικής ενίσχυσης, ενώ παράλληλα το δυναμικό της Τράπεζας υποστηρίζει τον επιχειρηματία σε κάθε στάδιο, καλύπτοντας τις επιχειρηματικές του ανάγκες.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Ειδήσεις
- "Κτήνος, δολοφόνε, κατέστρεψες το παιδί"
- Στον καρδιολόγο μετά το επεισόδιο του Survivor!
- Αγριεύει η εφορία με τις κατασχέσεις
- Αύριο αποφασίζουν για κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ
- Βαγγέλης Γιακουμάκης: Η μητέρα του σπάει τη σιωπή της για πρώτη φορά!
- Σύζυγος 36χρονης μεσίτριας: «Ας μιλήσει ο γιατρός για να ξέρουμε τι θα πούμε στα παιδιά»
- Αδερφός μέλους των Πυρήνων της Φωτιάς ο ληστής στη Γεωπονική
- ΗΠΑ: Ισόβια σε 46χρονο που βασάνιζε, δολοφόνησε και τάισε τη σορό του 7χρονου γιου του στα γουρούνια
- Ο Τσίπρας πήγε στον Εύοσμο και έγινε… ΠΑΟΚ
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις altsantiri
- «Τα παπούτσια στο χέρι» στον Ξεκαλάκη – Η Γεννηματά του κάνει έξωση
- Δείτε πού έμεναν οι πρωταγωνιστές του φρικτού εγκλήματος στα Χανιά (εικόνες)
- Σοβαρό τροχαίο στη Λεωφόρος Συγγρού (video)
- Πολύ ψύχραιμη οδηγός πέταξε στον δέντρο μοτοσυκλετιστή επειδή της έκανε παρατήρηση (video)
- «Το σόι σου»: Ξεκαρδιστικό επεισόδιο το αποψινό – Γκεστ εμφάνιση η Θωμαΐς Ανδρούτσου (εικόνες)
- Η νέα μέθοδος που θα κάνει πιο εύκολη την κολονοσκόπηση
- Το «φάουλ» του Charlie Hebdo – Το εξώφυλλο με τον Μακρόν που προκάλεσε αντιδράσεις (εικόνες)

- Τελευταία Νέα altsantiri
- Ενημέρωση με ένα «κλικ» για επενδύσεις και επιδοτήσεις από την Τράπεζα Πειραιώς
- Σοβαρό τροχαίο στη Λεωφόρο Συγγρού – Σε σοβαρή κατάσταση ο οδηγός (video)
- AR3NA: Ο Σωτήρης δωρίζει στην Αμάντα ένα ακριβό κόσμημα
- Σλοβακία, Ισπανία και Ελλάδα σημείωσαν τη μεγαλύτερη μείωση της ανεργίας των νέων
- Τα 5 κορυφαία καρφώματα του Giannis από όλη τη σεζόν στα… ελληνικά (video)
- Σύμβουλο για την αξιοποίηση του 17% της ΔΕΗ αναζητεί το ΤΑΙΠΕΔ
- Χιλιάδες επιπλέον στρατιώτες στο Αφγανιστάν σχεδιάζει να στείλει το ΝΑΤΟ
- Την επιχορήγηση του ΚΘΒΕ για αποκατάσταση ζημιών, ανακοίνωσε ο Τσίπρας
- Σοβαρό τροχαίο στη Λεωφόρος Συγγρού (video)
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Ειδήσεις
- Το Φεστιβάλ Οπτικοακουστικών Τεχνών στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
- Τι είπε ο Τραμπ για την απόλυση του διευθυντή του FBI
- Νομοσχέδιο για τη χειραγώγηση ομαδικών αθλημάτων!
- Ο Τραμπ υπεραμύνεται της απόλυσης του Διευθυντή του FBI
- Άρχισε η συζήτηση για ασυμβίβαστο κρατικών αξιωματούχων
- ''Thinking Circular'': Η ατομική έκθεση της Ελένης Πρατσή
- «Τέλος» ο Πετράκης από τον ΠΑΣ Γιάννινα
- Τσαβούσογλου: Κάθε όπλο στους Κούρδους, απειλή για την Τουρκία