Έγγραφο – ντοκουμέντο: Έτσι ο Ρονάλντο εξαγόρασε τη σιωπή της γυναίκας για τον φερόμενο βιασμό (εικόνες)

Νέες αποκαλύψεις κάνει ο γερμανικός Τύπος σχετικά με τον φερόμενο βιασμό της Αμερικανίδας Κάθριν Μαγιόργκα από τον Κριστιάνο Ρονάλντο το 2009 στις ΗΠΑ. Συγκεκριμένα, το περιοδικό «Spiegel» δημοσιοποίησε το έγγραφο με το οποίο ο πορτογάλος αστέρας φέρεται να εξαγόρασε τη σιωπή της γυναίκας που τον καταγγέλλει για βιασμό.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ μιλάμε για έγγραφο – συμφωνητικό. Αυτό φέρεται να υπεγράφη τον Ιανουάριο του 2010, δηλαδή μερικούς μήνες μετά τον φερόμενο βιασμό στο Λος Άντζελες. Όπως αναφέρεται, ο Ρονάλντο πρέπει να δώσει στην Κάθριν Μαγιόργκα 325.000 ευρώ ώστε να μη μιλήσει δημόσια.

Σημειώνεται ότι η υπόθεση ήρθε ξανά στο προσκήνιο με τις αρμόδιες αρχές στις ΗΠΑ να ανοίγουν ξανά τον φάκελο. Το όνομα της γυναίκα έγινε γνωστό από το περιοδικό «Spiegel», δίνοντας και συνέντευξη. Το ίδιο έντυπο είχε αποκαλύψει την υπόθεση, αλλά τότε δεν είχε κάνει γνωστό το όνομα της Αμερικανίδας.

Entre temps, le journal allemand Die Spiegel révèle un document dans lequel Cristiano Ronaldo et Kathryn Mayorga avaient conclu un accord pour le silence de cette dernière contre 375 000$ en 2010. pic.twitter.com/4dE16tOr5K

— FrSerieA (@FrSerieA) 8 Οκτωβρίου 2018

Ο ίδιος ο Κριστιάνο, σε δημόσια δήλωσή του, τόνισε ότι δεν υφίσταται θέμα βιασμού, ενώ και η Γιουβέντους τον στήριξε με τοποθέτησή της. Η «Sun» έφερε στη δημοσιότητα και βίντεο από το συγκεκριμένο βράδυ, όταν οι δυο τους διασκέδαζαν με… πάθος. Αυτή η υπόθεση έχει βάλει σε μπελάδες τον «CR7» και με χορηγούς του, ενώ ο διεθνής άσος έχει μείνει εκτός αποστολής από τα παιχνίδια της εθνικής Πορτογαλίας.

Der Spiegel publishes agreement signed by Cristiano Ronaldo and Kathryn Mayorga in 2010https://t.co/jTWqaECKyc

— AS English (@English_AS) 7 Οκτωβρίου 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα