Ένα παγκάκι που ξέφυγε από το «Game of Thrones»; (εικόνες)

Ο έβδομος κύκλος του «Game of Thrones» μπορεί να έχει τελειώσει, ένας Θεός ξέρει πόσο θα περιμένουμε να ολοκληρώσει ο συγγραφέας Τζ.Ρ.Ρ. Μάρτιν το επόμενο βιβλίο της σειράς για να δούμε τον όγδοο κύκλο.

Μπορούμε όμως να παρηγορηθούμε, περιμένοντας καθισμένοι ίσως στο θαυμαστό ξύλινο παγκάκι που φιλοτέχνησε ο Ίγκoρ Λoσκούτοφ (Igor Loskutow). Το οποίο λες και ξέφυγε από την αγαπημένη τόσων και τόσων τηλεοπτική σειρά.

Ο Λοσκούτοφ γεννήθηκε στη σοβιετική Εσθονία, στο Ταλίν, τώρα έχει εγκατασταθεί στο Μπαντ Ντίρχαϊμ της νότιας Γερμανίας ως εκπρόσωπος της Huskvarna και διδάσκει

ξυλογλυπτική. Θεωρείται μάστορας της chainsaw art, της τέχνης που συνδυάζει τη μοντέρνα τεχνολογία του σιδεροπρίονου με την παραδοσιακή ξυλογλυπτική.

Από το 2006, έχει λάβει πάνω από 12 βραβεία, συμπεριλαμβανομένης της πρώτης θέσης στο υψηλού κύρους Φεστιβάλ Ξυλογλυπτικής της Φάσνα, στην Ολλανδία, το 2009. Μάλιστα, το 2015 κέρδισε τον Παγκόσμιο Τίτλο Huskycup για το σύνολο της δουλειάς του.

Βεβαίως, όσοι έχουν βάλει στο μάτι αυτό το παγκάκι που τόσο πολύ θυμίζει τους δράκους της Καλίσι ας ξέρουν ότι ο πάγκος είναι ήδη τοποθετημένος. Δίπλα σε ένα χασάπικο! Τυχαίο;

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα