Ένα δάκρυ για τον… λαθρομετανάστη από τον «τιτάνα» της ανθρωπιάς, Άδωνη (video)

Δεν πέρασαν ούτε λίγοι μήνες από τη στιγμή που ο Άδωνις Γεωργιάδης επιχείρησε να βγάλει από πάνω του τη «ρετσινιά» του αντισημιτισμού, ζητώντας συγγνώμη από την εβραϊκή κοινότητα για το γεγονός ότι υποστήριξε και προώθησε το «υβριστικό για τους Εβραίους βιβλίο του Κώστα Πλεύρη» και τώρα… επανέρχεται.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζει ακάθεκτος την ξενοφοβική ρητορική του, χρησιμοποιώντας αφειδώς τη λέξη «λαθρομετανάστης» ακόμα και στις τηλεοπτικές του

εμφανίσεις.

«Τις προάλλες στη Χίο αυτοπυρπολήθηκε ένας λαθρομετανάστης και τελικώς πέθανε. Εάν αυτό συνέβαινε επί πρωθυπουργίας Σαμαρά τι θα έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ;», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Γεωργιάδης σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΣΚΑΪ, με τους παρουσιαστές της εκπομπής «Αταίριαστοι», Γιάννη Ντσούνο και Χρήστο Κούτρα να επιδίδονται σε ρόλο… θεατή.

Και για όσους δεν αντιλήφθηκαν τα όσα χονδροειδώς υπογράμμισε ο Γεωργιάδης, δε είναι ότι… κόπτεται ιδιαίτερα για τον θάνατο ενός ανθρώπου (αν δεν ήταν «λαθρομετανάστης» ίσως και να έριχνε ένα… δάκρυ ανθρωπιάς για να συγκινήσει) αλλά για το γεγονός ότι κάτι τέτοιο έγινε επί πρωθυπουργίας Τσίπρα και όχι Σαμαρά.

Τέτοια… επίκληση στην ανθρωπιά, τέτοιο το μεγαλείο ενός ανθρώπου που αποκαλεί ανθρώπους λαθραίους, τόσο ανεπτυγμένο το πνεύμα… του διαφωτισμού, που σε κάνουν να θες να κλάψεις από συγκίνηση.

Υ.Γ.: Ας θυμηθεί ότι ο αγαπημένος του πρώην πρωθυπουργός έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να «αντιμετωπίσει» το φαινόμενο των… λαθρομεταναστών. Βλέπε Φαρμακονήσι.

Keywords
Τυχαία Θέματα