Ένα ακόμη μακροβούτι στον βόθρο από τον Τζήμερο…

Τη δική του «σχολή» στις αισχρολογίες κατέχει επάξια εδώ και χρόνια ο Θάνος Τζήμερος, καταφέρνοντας ανά τακτά χρονικά διαστήματα να ξεπερνάει τον ίδιο τον εαυτό και να αποδεικνύει πως μπορεί να φτάσει ακόμα πιο χαμηλά, προσβάλλοντας ακόμα και τη μνήμη ενός νεκρού παιδιού που χάθηκε άδικα από τη σφαίρα ενός αστυνομικού.

Ο Θάνος Τζήμερος,

λοιπόν, δεν άντεξε να μην πράξει το ίδιο και σήμερα, ημέρα μνήμης της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου, προβαίνοντας σε ένα ακόμη μακροβούτι στον βόθρο όπου βρίσκεται η ηθική του, προκειμένου ίσως να τραβήξει την προσοχή κάθε λογής φασίστα που νιώθει πολιτικά άστεγος, μήπως και αποκτήσει «παρέα» στο πολιτικό περιθώριο στο οποίο βρίσκεται από την αρχή της πορείας του.

«Ο Γρηγορόπουλος ήταν ένα αξιολύπητο παιδί, θύμα μιας διαλυμένης αστικής οικογένειας που έδινε νόημα στην ύπαρξή του ως επαναστάτης πολυτελείας των ΒΠ. Άτυχος στο συναπάντημά του με μια εξοστρακισμένη σφαίρα. Κάπως αλλιώς είναι οι ήρωες, εκτός αν αυτό σας αντιπροσωπεύει σύντροφοι», έγραψε χαρακτηριστικά ο Θάνος Τζήμερος στον λογαριασμό στο Twitter, αποδεικνύοντας πως ο εν λόγω βόθρος δεν έχει πάτο…

Η εμετική του ανάρτηση:

Ο Γρηγορόπουλος ήταν ένα αξιολύπητο παιδί, θύμα μιας διαλυμένης αστικής οικογένειας που έδινε νόημα στην ύπαρξή του ως επαναστάτης πολυτελείας των ΒΠ. Άτυχος στο συναπάντημά του με μια εξοστρακισμένη σφαίρα. Κάπως αλλιώς είναι οι ήρωες, εκτός αν αυτό σας αντιπροσωπεύει σύντροφοι.

Θάνος Τζήμερος (@ThanosTzimeros) 6 Δεκεμβρίου 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα