«Ελληνική βραδιά» από τους Μπακς προς τιμήν του Γιάννη και του Θανάση – Απίστευτες στιγμές (video)

Απίστευτες στιγμές έζησε για ακόμα μία φορά το γήπεδο των Μιλγουόκι Μπακς με… ελληνικό χρώμα και πρωταγωνιστές τους Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο.

Τα «ελάφια» είχαν ετοιμάσει, στο περιθώριο του αγώνα με τους Ντένβερ Νάγκετς,«ελληνική βραδιά» για χάρη τους. Το ματς μπορεί να το έχασαν οι Μπακς, αλλά οι στιγμές που διαδραματίστηκαν με πρωταγωνιστές τα δυο αδέρφια ήταν απίστευτες. Με τον Γιάννη και τον Θανάση να τραγουδούν τον εθνικό ύμνο με χιλιάδες φιλάθλους.

Οι Μιλγουόκι Μπακς αποφάσισαν να τιμήσουν

τους δύο Έλληνες που διαθέτουν στο ρόστερ τους, κι έτσι η αναμέτρηση με τους Ντένβερ Νάγκετς είχε το χαρακτήρα «ελληνικής βραδιάς».

Όσοι πήγαν στο γήπεδο τούς δινόταν ένα μπλουζάκι με θέμα την Ελλάδα κατά την είσοδό τους, ενώ οι άνθρωποι του συλλόγου είχαν ετοιμάσει κι άλλες εκπλήξεις για το κοινό.

Greek Night With Giannis and Thanasis

THIS is why we play

Gepostet von Milwaukee Bucks am Samstag, 1. Februar 2020

Ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ξεκίνησαν μαζί στη πεντάδα του Μάικ Μπούντενχολζερ, ενώ το πιο εντυπωσιακό ήταν πως ο εκφωνητής του γηπέδου έκανε την παρουσίαση των «ελαφιών» στα ελληνικά.

Ακόμη και μία ώρα μετά τη λήξη του αγώνα, φίλοι της ομάδας περίμεναν περίμεναν τον Greek Freak και τον Elevator για να… γιορτάσουν μαζί τους.

Όλοι μαζί τραγούδησαν τον εθνικό ύμνο με τον κόσμο να αποθεώνει τον Γιάννη με το… «MVP» να δονεί την ατμόσφαιρα, ενώ ο έλληνας σταρ πήρε το μικρόφωνο και μιλώντας στα ελληνικά ευχαρίστησε τον κόσμο. Και τον εκφωνητή να τον φωνάζει και αυτός στα ελληνικά.

These fans waited an hour after the final buzzer to celebrate Greek Night with @Giannis_An34 and @Thanasis_ante43! #Bucks pic.twitter.com/MO9OHjhBsS

— Tony Cartagena (@TonyCartagena) February 1, 2020

GREEK NIGHT GAMETIME. #FearTheDeer pic.twitter.com/q5kxJzQKCg

— Milwaukee Bucks (@Bucks) February 1, 2020

Χαρούμενη Ελληνική Βραδιά

HAPPY GREEK NIGHT!! pic.twitter.com/BehgRF8eZ3

— Milwaukee Bucks (@Bucks) February 1, 2020

Thanasis Antetokounmpo gets the steal and the dunk on Greek Night and the bench loves it pic.twitter.com/dcRQc7PQ10

— The Render (@TheRenderNBA2) February 1, 2020

Πηγή: «Ελληνική βραδιά» από τους Μπακς προς τιμήν του Γιάννη και του Θανάση – Απίστευτες στιγμές (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα