Ελληνίδα ηθοποιός: Θέλω όταν πεθάνω να λένε το όνομά μου και να χαμογελάνε

Η γνωστή ηθοποιός είναι πάντα με ένα χαμόγελο στο πρόσωπο είτε περνάει εύκολα αλλά είτε δύσκολα.

Ο κόσμος τη λατρεύει και βγάζει μια θετική αύρα. Σε πρόσφατη συνέντευξή της ρωτήθηκε αν έχει κι εκείνη τις «μαύρες» μέρες της χωρίς χαμόγελο.

Ο λόγος για τη Σοφία Βογιατζάκη.

Είσαι το πρόσωπο, που, όταν αναφερόμαστε σ’ εσένα, χαμογελάμε, κι έχουμε καταχωρίσει το γέλιο σου στις συνειδήσεις μας.

Είναι ωραίο αυτό. Πιστεύω ότι σε αυτή τη ζωή έχουμε έρθει όλοι οι άνθρωποι για να είμαστε καλά και χαρούμενοι. Το πώς φτιάχνει ο καθένας την ευτυχία του είναι πολύ προσωπικό θέμα. Χαίρομαι

όταν οι άνθρωποι γύρω μου με σκέφτονται με χαμόγελο, θέλω όταν πεθάνω, να λένε «Σοφία» και να χαμογελάνε.

Στην περίπτωση σου, φανταζόμαστε ότι είσαι ένας άνθρωπος που δεν έχει ή δεν περνάει δυσκολίες.

Κάθε άλλο, απλώς αυτός είναι ο τρόπος για να τα αντιμετωπίζω και να τα ξεπερνάω. Όσα πιο πολλά προβλήματα έχω, τόσο τα ξορκίζω, πηγαίνω κόντρα για να το πολεμήσω. Όταν στεναχωριέμαι ή όταν πέφτω σε ψιλοκατάθλιψη, θα πάω κόντρα για να βγω από αυτό. Έχω τόσο καλούς φίλους, που είναι οι καλύτεροι ψυχίατροι μου, όπως και την οικογένεια μου, που με στηρίζει, με αγαπάει και μου λέει πάντα το σωστό, με τρόπο έξυπνο, που να μπορώ να το ακούσω και να συνέλθω, που δεν έχω ανάγκη από ψυχολόγους. Έχω διαβάσει άπειρα βιβλία ψυχολογίας.

Άρα, δεν έχεις κάνει κατά συνθήκη φίλους μέσα από τον επαγγελματικό σου χώρο;

Όχι, με τίποτα, δεν μπορώ, που να με μαστιγώνεις, το «γράφει» στη μούρη μου, δεν γίνεται. Αν δεν σε συμπαθώ πραγματικά, φαίνεται, το καταλαβαίνεις, είμαι τυπικά ευγενική, δεν δημιουργώ προβλήματα αλλά κρατάω τις αποστάσεις μου. Το ζητούμενο στη δουλειά μας δεν είναι να κάνεις φίλους, αλλά να είσαι αποτελεσματικός. Όταν δουλεύει με φίλους, είναι αλλιώς τα πράγματα, αλλά υπάρχει και ο επαγγελματισμός. Πρέπει να κάνω όλο τον κόσμο φίλους μου, όλους τους συνεργάτες μου; Για να μη δημιουργήσω αντιπάθειες; Έχω κρατήσει κολλητή φίλη από το νηπιαγωγείο και είμαστε 40 χρόνια φίλες. Κρατάω επαφές κι έχω τις καλύτερες. Το καλύτερο μου είναι η οικογένειά μου, η δουλειά μου και οι φίλοι μου, ει ναι όλα στην ίδια θέση, στην πρώτη. Στη ζωή μου θέλω να έχω υγεία, όπως και οι δικοί μου άνθρωποι, που αγαπώ. Αν είναι να έρθει ένας μεγάλος έρωτας, θα έρθει, αν δεν είναι, δεν με νοιάζει, δεν τρέχει τίποτα.

Πηγή: Λοιπόν

Keywords
Τυχαία Θέματα