Σκηνές τρόμου στο Σότσι: Αεροπλάνο με 170 επιβάτες έπιασε φωτιά (video)

Ενα Boeing 737 με 170 επιβάτες ξέφυγε από τον αεροδιάδρομο, συνετρίβη σε ποτάμι και έπιασε φωτιάΟι επιβάτες αναγκάστηκαν να πηδήξουν πάνω από τα φτερά του αεροπλάνου και να «ρίξουν» τα παιδιά στα χέρια των διασωστών.Οι ρωσικές Αρχές επιβεβαίωσαν πως 18 άτομα τραυματίστηκαν κατά την εκκένωση.

Σκηνές τρόμου και αγωνίας εκτυλίχθηκαν στο Σότσι της Ρωσίας όπου ένα Boeing 737 με 170 επιβάτες ξέφυγε από τον αεροδιάδρομο, συνετρίβη σε ποτάμι

και έπιασε φωτιά.

Τα συνεργεία διάσωσης κατάφεραν να βγάλουν τους επιβάτες και το προσωπικό. Οι επιβάτες μαλιστα αναγκάστηκαν να πηδήξουν πάνω από τα φτερά του αεροπλάνου και να «ρίξουν» τα παιδιά στα χέρια των διασωστών.

Ένας υπάλληλος του αεροδρομίου που βοήθησε στην αποστολή διάσωσης πέθανε από καρδιακή προσβολή στο σημείο.

Το αεροπλάνο είχε αναγκαστεί να κάνει δύο προσπάθειες για να προσγειωθεί εξαιτίας του ισχυρού αέρα και της βροχής.

Το πλήρωμα κατάφερε τελικά να προσγειώσει το αεροπλάνο, αλλά έφυγε από τον αεροδιάδρομο, έπεσε σε ένα φράχτη και κατόπιν στην κοίτη του ποταμού, με αποτέλεσμα να πιάσει φωτιά ο αριστερός κινητήρας, δήλωσε ένας εκπρόσωπος της Utair στο Ria Novosti.

Οι ρωσικές Αρχές επιβεβαίωσαν πως 18 άτομα τραυματίστηκαν κατά την εκκένωση. Τουλάχιστον 4 άτομα νοσηλεύονται με εγκαύματα ενώ ένας από τους επιβάτες, έσπασε την σπονδυλική του στήλη.

Και τα δύο φτερά του αεροσκάφους έσπασαν από την πτώση. Το αεροπλάνο εκτελούσε την πτήση διάρκειας δύο ωρών από την Μόσχα.

Keywords
Τυχαία Θέματα