Έλληνας ηθοποιός: Συμβουλεύομαι τις πρώην συζύγους μου για την προσωπική μου ζωή (video)

Ο γνωστός ηθοποιός έχει κάνει τρεις γάμους και έχει πάρει τρία διαζύγια ενώ διατηρεί άψογες σχέσεις με την πρώην συζύγου του ενώ τις συμβουλεύετε για τα προσωπικά του. Εντελώς Σουηδία δηλαδή!

«Δεν είναι μόνο ότι εγώ θέλω να έχω καλές σχέσεις με τους ανθρώπους που έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου, αυτό έχει να κάνει και με την άλλη πλευρά. Θεωρώ πως και η Άννα (Ανδριανού) και η Νταίζη (Σεμπεκοπούλου)  και η Λένα (Κώνστα) έχουν ένα μεγαλείο ψυχής. Το γεγονός ότι έχουμε βρεθεί, έχουμε συνεργαστεί με την Άννα.

Με την Νταίζη έχουμε έναν γιο. Με την Λένα, επίσης, η οποία

τα τελευταία χρόνια μεγάλωσε και τα δύο παιδιά, οργάνωσε το σπίτι. Με αυτούς τους ανθρώπους, λοιπόν, σε αυτές τις σχέσεις, δεν μπορείς να βάλεις ανάχωμα. Οι σχέσεις λειτουργούν με τον νόμο της αδράνειας. Στις σχέσεις που διακόπτονται, κάτι δεν καλύπτεται από το 50% και το 50%. Προϊόντος του χρόνου, κάτι αρχίζει και φθίνει».

Και πρόσθεσε ο Γιάννης Βούρος μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των κούκου»: «Και έχω συμβουλεύσει και έχω συμβουλευτεί πρώην σύζυγό μου στο… μπορείς να είσαι με αυτόν ή αυτήν».

Keywords
Τυχαία Θέματα