Ελλάδα-Γιβραλτάρ: «Σαφάρι» για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό όλων των δραστών

Έναν 26χρονο άνδρα αναζητά η αστυνομία μετά τη σύλληψη του 20χρονου, γνωστού στις Αρχές, και την προσαγωγή ενός 34χρονου αλβανικής καταγωγής, μετά τα θλιβερά επεισόδια στην κερκίδα του “Γεώργιος Καραϊσκάκης” κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα Ελλάδα – Γιβραλτάρ.

Στο μεταξύ, συνεχίζεται η αστυνομική έρευνα για την ταυτοποίηση και των υπόλοιπων δραστών, που συμμετείχαν στον άγριο ξυλοδαρμό φιλάθλου που φορούσε την φανέλα του Παναθηναϊκού.

Δείτε

επίσης: Συνελήφθη σεσημασμένος οπαδός για τον ξυλοδαρμό φιλάθλου στο «Καραϊσκάκη»

Σημειώνεται πως η δίκη του 20χρονου, που συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, πήρε αναβολή για αύριο Παρασκευή (13/10).

Εις βάρος του συλληφθέντος έχει σχηματιστεί δικογραφία για ληστεία, επικίνδυνες βλάβες και παραβάσεις της νομοθεσίας για τον εξωσχολικό αθλητισμό.

Για συμπαράσταση στον 20χρονο συγκεντρώθηκαν σήμερα (12/10) περίπου 300 φίλαθλοι του Ολυμπιακού έξω από τα δικαστήρια Πειραιά. Ανάμεσα στα συνθήματα συμπαράστασης, κάποιοι από τους οπαδούς φώναζαν «είμαστε οπαδοί και όχι εγκληματίες, δυο φάπες τις βαφτίσατε κακούργημα, ληστείες».

(ΑΠΕ-ΜΠΕ, Sport24)

Keywords
Τυχαία Θέματα