Ελεύθερος από την Ουντινέζε ο Κονέ – Τέλος… πριν αρχίσει ο Ανέστης από την Χάποελ Μπερ Σεβά (εικόνες)

Παρελθόν για την την Ουντινέζε αποτελεί ο Παναγιώτης Κονέ, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος με μια ανάρτησή του στο Instagram. Κάτι που αναμενόταν να συμβεί, σύμφωνα και με ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών. Την ίδια ο Γιάννης Ανέστης δεν… πρόλαβε να παίξει με την Χάποελ Μπερ Σεβά, καθώς «χώρισε» με την ισραηλινή ομάδα.

Ο Παναγιώτης Κονέ αναζητεί πλέον τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και μένει να φανεί αν θα υπάρξει… αναθέρμανση του ενδιαφέροντος της ΑΕΚ,

στην οποία αγωνίστηκε ως δανεικός από τον ιταλικό σύλλογο την σεζόν 2017-18 και βοήθησε να κατακτήσει το πρωτάθλημα, με την Ένωση να «ψάχνεται» για μέσο ανεξαρτήτως της υπόθεσης του 31χρονου διεθνή χαφ.

Κατά τα άλλα, μόλις δύο μήνες διήρκεσε η συνεργασία της Χάποελ Μπερ Σεβά με τον Γιάννη Ανέστη. Η ομάδα του Ισραήλ με ανακοίνωση που εξέδωσε έκανε γνωστή την αποδέσμευση του πρώην τερματοφύλακα της ΑΕΚ. Ο Ανέστης βρισκόταν το τελευταίο χρονικό διάστημα σε διαδικασία λύσης του συμβολαίου του με την ισραηλινή ομάδα, η οποία επισημοποιείσαι το διαζύγιο της με τον παίκτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα