ΠΑΟΚ: Συγκέντρωση στον αγώνα με τον Πανιώνιο

Ο ΠΑΟΚ στρέφει την προσοχή του πλέον στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο για την 2η αγωνιστική της Super League, αφήνοντας για την ώρα στην άκρη την Ευρώπη.

Στο προπονητικό πρόγραμμα της Παρασκευής οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου, που αγωνίστηκαν βασική απέναντι στην Μπενφίκα, ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δούλεψε σε τακτική και κυκλοφορία μπάλας.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

αναφέρει:

H Ευρώπη για την ώρα κάνει στην άκρη – παρά την κλήρωση του Europa League – κι ο ΠΑΟΚ επικεντρώνει την προσοχή του στον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Ο Δικέφαλος θέλει να συνεχίσει νικηφόρα στο πρωτάθλημα προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος των -2 βαθμών στην προσπάθειά του να φτάσει στην κορυφή. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου στην προπόνηση της Παρασκευής (31.08) δούλεψε στην τακτική και την κυκλοφορία της μπάλας.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στη Μπενφίκα ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης κι αποκατάστασης.

Το Σάββατο (01.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:00 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας και στη συνέχεια θ’ αναχωρήσει για την Αθήνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα