Ελεύθερη η 19χρονη που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία στο «Dark Web»

Ελεύθερη αφέθηκε μετά την απολογία της στον τακτικό ανακριτή στη Θεσσαλονίκη, η 19χρονη που κατηγορείται ότι διακινούσε υλικό παιδικής πορνογραφίας, με θύμα την μόλις 5 μηνών αδελφή της και δύο 16χρονες φίλες της.

Η έφηβη που συνελήφθη είχε μετατρέψει το σπίτι της στη Χαλκιδική σε στούντιο για να γυρίζει παράνομο πορνογραφικό υλικό και να το πουλάει στο «σκοτεινό διαδίκτυο». Μάλιστα, είχε εξαναγκάσει τη μόλις 5 ετών αδελφή της και δύο 16χρονες φίλες της να ποζάρουν γυμνές, ενώ είχε και ειδικό τιμοκατάλογο. Έπαιρνε 10 και 20 ευρώ για κάθε γυμνή φωτογραφία και 30 ευρώ για κάθε βίντεο.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η κατηγορούμενη, απολογούμενη ενώπιον του ανακριτή δήλωσε ότι υπήρξε θύμα συμπατριώτη της που την εκβίαζε και την απειλούσε, προκειμένου να παράξει για λογαριασμό του το συγκεκριμένο υλικό. Μεταξύ των φερόμενων ως θυμάτων της είναι και η ηλικίας έξι ετών -σήμερα- ετεροθαλής αδελφή της, ενώ στη δικογραφία περιγράφονται ως θύματά της και δύο ανήλικες φίλες της.

Η ίδια φέρεται να χαρακτήρισε τον εαυτό της ως «πιόνι» συμπατριώτη της, καταγγελλόμενου ως «ιθύνοντος νου» της υπόθεσης, τον οποίο γνώριζε καθώς υπήρξε άτομο του οικογενειακού της περιβάλλοντος και εκτιμάται ότι ζει στη Βουλγαρία. Όπως απολογήθηκε η μαθήτρια λυκείου, άρχισε να επικοινωνεί με τον συμπατριώτη της προ πενταετίας μέσω skype και εκείνος, εκμεταλλευόμενος το νεαρό της ηλικίας της, σε συνδυασμό με την ψυχολογική βία, που, όπως καταγγέλλει, της ασκούσε, την υποχρέωνε να προβεί στις πράξεις που της καταλογίζονται.

Η ποινική δίωξη που ασκήθηκε εις βάρος της συνδέεται με τα αδικήματα της πορνογραφίας ανηλίκων, της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια κ.ά.

Keywords
Τυχαία Θέματα