«Ο Σλούκας δεν έχει υπογράψει» – Σε ποια ομάδα… κλίνει ο διεθνής άσος (video);

Ο Κώστας Σλούκας παραμένει το «καυτό» όνομα στη μεταγραφολογία των ομάδων της Euroleague, με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και τον Ολυμπιακό να «γλυκοκοιτάζουν» τον διεθνή άσο και την Πέμπτη (20/6) βγήκε… μπροστά ο μάνταζερ του, Πάνος Καπάζογλου, που θέλησε να ρίξει τους τόνους. Λογικό, καθώς ο άσος της Φενέρμπαχτσε διεκδικεί το πρωτάθλημα στην Τουρκία, με την ομάδα του να ισοφαρίσει σε

3-3 την Αναντολού Εφές και τα πάντα θα… κριθούν στο 7ο ματς.

Όπως τόνισε μέσω ανάρτησης στο Twitter ο ατζέντης του παίκτη, ο έλληνας γκαρντ είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στον έβδομο τελικό του τούρκικου πρωταθλήματος και δεν έχει υπογράψει καμία επέκταση συνεργασίας με την τουρκική ομάδα.

Η ανάρτηση του Πάνου Καπάζογλου αναφέρει: «Ο Κώστας Σλούκας δεν έχει υπογράψει κανένα νέο συμβόλαιο ή καμία επέκταση. Είναι συγκεντρωμένος μόνο στο Game 7 του τούρκικου πρωταθλήματος και σε έναν ακόμα τίτλο με τη Φενέρ. Θα πάρει την απόφασή του μετά το τέλος της σεζόν».

Kostas Sloukas hasn’t signed any new contract or any contract extension . He is only focused on winning Game 7 of Turkish league and one more title with Fener. He will take his decisions after the end of the season

— Panos Kapazoglou (@KapaSports) 20 Ιουνίου 2019

Βλέπετε, τις προηγούμενες ώρες υπήρχαν δημοσιεύματα πως ανέφεραν πως ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση στον Κώστας Σλούκας για τριετές συμβόλαιο που θα του απέφερε απολαβές της τάξεως των 5.4 εκατ. ευρώ και τα ίδια ρεπορτάζ ανέφεραν ότι ο έλληνας γκαρντ φαίνεται να την αρνήθηκε, καθώς όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει στην Φενερμπαχτσέ.

Kostas Sloukas, alias Le Roi de Pirée,
a prolongé son contrat de 3 ans avec
Fenerbahçe Beko. pic.twitter.com/hxIlmvy6Jo

— Fenerbahçe France (@Fenerbahce__FR) 20 Ιουνίου 2019

Τονιζόταν πως η τουρκική ομάδα απάντησε στη πρόταση των «ερυθρολεύκων» προσφέροντάς του τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές ύψους 2 εκατ. ευρώ. Για την ακρίβεια, το συμβόλαιο έχει διάρκεια 2+1 χρόνων, με τον Σλούκα να έχει το δικαίωμα να κάνει opt out τόσο το καλοκαίρι του 2020 όσο και το 2021, ενώ η Φενέρμπαχτσε έχει το δικαίωμα να λύσει το συμβόλαιο του Έλληνα γκαρντ το 2021. Με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, που έφερε τον Κώστα Σλούκα στην Κωνσταντινούπολη να θέλει την παραμονή του.

Την ίδια ώρα, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ περιμένει στη… γωνία, έχει κάνει σαφές στον παίκτη ότι ενδιαφέρεται εδώ και καιρό και θα αναμένεται να κινηθεί, όταν πρέπει. Για τους «πράσινους» ο Κώστας Σλούκας αποτελεί ένα μεγάλο «στοίχημα» και δεν αποκλείεται ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος να κάνει οικονονική υπέρβαση.

Την ίδια ώρα, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας που χώρισε με τον Νάντο Ντε Κολό φαίνεται να δίνει «λευκή» επιταγή στον Κώστα Σλούκα για να γράψει ότι ποσό… θέλει στο συμβόλαιό του, ενώ… καραδοκεί και η Μπαρτσελόνα.

Εξελίξεις θα έχουμε με την ολοκλήρωση των τελικών στα πρωταθλήματα της Τουρκίας και της Ισπανίας. Στη γειτονική χώρα η Φενερμπαχτσέ νίκησε 85-69 την Αναντολού Εφές στην έδρα της στον 6ο τελικό και έκανε το 3-3. Το 7ο παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της Αναντολού Εφές στην ευρωπαϊκή πλευρά της Κωνσταντινούπολης. Η «Φενέρ» έκανε εντυπωσιακή τέταρτη περίοδο με επιμέρους σκορ 32-17 (53-52 ήταν το σκορ μετά την 3η περίοδο) και εκπληκτικό τον Γκούντουριτς (21π., 6ρ.).

Στην Ισπανία η Μπαρτσελόνα ήταν αυτή τη φορά τυχερή στο τέλος του αγώνα και στον 3ο τελικό νίκησε εντός τη Ρεάλ Μαδρίτης με 78-77, μειώνοντας σε 2-1. Ακολουθεί νέο ματς στη Βαρκελώνη και εάν γίνει το 2-2, τότε ο τίτλος θα κριθεί στη Μαδρίτη σε 5ο αγώνα.

Για τη «βασίλισσα» ο Τόμπινς που είχε 18 πόντους, έχασε το τελευταίο καλάθι. Για τους «μπλαουγκράνα» ο Ερτέλ είχε 21 πόντους, ενώ ο Σίγκλεντον (12π.) πέτυχε το τελευταίο καλάθι.

Otro último minuto TREPIDANTE.

¡El @FCBbasket se llevó el tercer partido de la Final!#PlayoffLigaEndesa pic.twitter.com/mGM3ANDQdE

Liga Endesa (@ACBCOM) 20 Ιουνίου 2019

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Müthiş Maç, Çekişmeli Son! Barcelona 78(1) – (2)77 Real Madrid | Maç Sonucu Müthiş bir çekişmeye sahne olan final serisinde Barcelona, son dakikalarda bulduğu seri ile maçı çevirdi ve seriyi 2-1’e getirdi. #ACB #fcbarcelona #RealMadrid

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Euroleague Time (@euroleaguetime) στις 19 Ιούν, 2019 στις 2:11 μμ PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα