Avis Leasing Quiz: Παίξε και κέρδισε!

Πόσες ιστορίες που ακούμε καθημερινά δεν κινούνται μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας; Πόσοι από εμάς μπαίνουμε στη διαδικασία να το ψάξουμε, να διασταυρώσουμε πηγές, να ρωτήσουμε κάποιον ειδικό στην ανάγκη; Τελικά είχαν πατήσει στο φεγγάρι τότε ή ήταν μια σκηνοθετημένη σκηνή κάπου στην έρημο της Αριζόνα; Υπάρχουν ή δεν υπάρχουν εξωγήινοι; Αυτά και πολλά ακόμα έχουμε ακούσει κατά καιρούς. Όπως –για να ασχοληθούμε και με ένα θέμα που αφορά όλους μας καθημερινά και όχι κυρίως τους συνομωσιολόγους- είναι τελικά το leasing ακριβό;

Επειδή

είναι καιρός να καταρρίψουμε μερικούς μύθους, ρωτήσαμε τους ειδικούς της Avis και μάθαμε. Είναι σίγουρα πιο οικονομικό να πάρεις αυτοκίνητο με leasing παρά να το αγοράσεις. Αυτό μας το αποδεικνύουν και με πραγματικό παράδειγμα που θα προβληματίσει κάθε νοήμων…

Αυτό συμβαίνει καλοί μου φίλοι διότι αφενός δεν πληρώνεις μπροστά μεγάλα ποσά για αγορά και αφετέρου αφήνεις στην Avis όλα τα έξοδα. Και δεν είναι μόνο τα έξοδα, βλέπε σέρβις – ελαστικά – τέλη κυκλοφορίας – μεικτή ασφάλιση – ζημιές αλλά επιπλέον έχεις οδική βοήθεια και φροντίδα σε περίπτωση ατυχήματος. Plus, αν συμβεί κάτι με το αμάξι, στο αντικαθιστούν άμεσα.

Και αφήνοντας αυτό το μύθο, ας πιάσουμε έναν άλλο που λέει ότι το leasing είναι μόνο για εταιρείες. Μύθος και πάλι μύθος. Το leasing είναι για όλους, ιδιώτες, freelancers, εταιρείες, για εμένα και για εσένα.

Συν τοις άλλοις τα αυτοκίνητα δεν τα παντρευόμαστε. Και επειδή δεν είναι και το πλέον εύκολο να το αλλάζεις κάθε λίγα χρόνια (που πολύ θα ήθελες), τώρα με αυτήν τη λύση μπορείς και χωρίς να αδειάσεις τον τραπεζικό σου λογαριασμό. Μπορείς να έχεις συνέχεια ένα καινούργιο αμάξι, που ποτέ δεν θα ζητήσει κάτι άλλο πέραν του καύσιμου για να τρέξει.

Με το μηνιαίο σου μίσθωμα άλλωστε τα έχει όλα φροντίσει η Avis για σένα και όταν λέμε όλα, εννοούμε όλα: προβλεπόμενα αλλά και έκτακτα έξοδα!

Τέλος, για τους εραστές της αυτοκίνησης που πρέπει να αισθάνονται ότι το αμάξι είναι δικό τους, λοιπόν κολλημένοι με τις ρόδες δώστε προσοχή: δικό σας είναι απλά δεν έχετε τον πονοκέφαλο όλων των υποχρεώσεων που συνοδεύουν την ιδιοκτησία και χρήση του. Επιπλέον, αν δεν μπορείτε μακριά του, μετά την περίοδο μίσθωσης, μπορείτε πάντα να το εξαγοράσετε. Ή απλά να πέσετε στον έρωτα ενός άλλου.

Μύθος ή αλήθεια λοιπόν όλα αυτά που ξέρατε για το leasing; Τώρα που οι μύθοι καταρρίφθηκαν με όλα όσα μόλις διαβάσατε, μπορείτε παίζοντας να κερδίσετε μοναδικά καλοκαιρινά ταξίδια και δώρα! Πού; Με ένα κλικ εδώ!

Keywords
Τυχαία Θέματα