Είχε εξαφανιστεί το 2012 η 21χρονη που κρεμάστηκε με κορδόνια στο Αστυνομικό Τμήμα Πεντέλης

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την 21χρονη Μαρία- Δήμητρα Λέτσιου από τον Πύργο της Ηλείας που βρέθηκε κρεμασμένη με κορδόνια παπουτσιού μέσα στο κρατητήριο του Αστυνομικού Τμήματος Πεντέλης.

Το νεότερο στοιχείο που δημοσιοποιήθηκε και συγκλονίζει είναι ότι το κορίτσι είχε εξαφανιστεί στο Γουδί τον Ιούνιο του 2012 κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ενώ, μάλιστα, είχε εκδοθεί και σχετική ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού αφού ήταν μόλις 15

ετών.

Ο τραγικός θάνατος της 21χρονης

Σημειώνεται, πως σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η 21χρονη κοπέλα βρέθηκε κρεμασμένη με κορδόνι παπουτσιού μέσα στο κρατητήριο του ΑΤ Πεντέλης, στο κάγκελο του παραθύρου της πόρτας, με την επίσημη ενημέρωση του Γραφείου Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας να κάνει λόγο για αυτοχειρία.

Η 21χρονη κρατούταν προσωρινά στο ΑΤ Πεντέλης από την Ασφάλεια Πεύκης και είχε διαταχθεί η μεταγωγή της στις φυλακές Κορυδαλλού με εισαγγελική εντολή.

Η μεταγωγή όμως δεν έγινε ποτέ καθώς η κοπέλα βρέθηκε απαγχονισμένη λίγο μετά τις 10 το πρωί μέσα στο κρατητήριο, την περασμένη Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα