Σκουρτόπουλος: Αν μπορούσε θα ήταν εδώ ο Γιάννης – Οι πρώτες στιγμές από τη συγκέντρωση της εθνικής (εικόνες – video)

Mε μοναδικό απόντα, δικαιολογημένα, τον Γιώργο Πρίντεζη, ξεκίνησε την προετοιμασία της για τους δύο πρώτους αγώνες, με Σερβία στο Ηράκλειο (13/9) και Γεωργία εκτός (16/9), η προετοιμασία της εθνικής ομάδας μπάσκετ. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Θανάση Σκουρτόπουλος αναφέρθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τόνισε ότι εάν μπορούσε θα ήταν στην εθνική. «Δεν επιστρέφω στην Ελλάδα, η εθνική είναι το μεγαλύτερο κεφάλαιο στην καριέρα μου»,

είπε ο Κώστας Σλούκας. Ο… νέος Τάιλερ Ντόρσεϊ τόνισε πως θέλει επιτυχίες με τη «γαλανόλευκη».

Ο πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού παρέστη στην κηδεία του παππού του στο Λιδορίκι και θα ενσωματωθεί στην πρωινή προπόνηση της Πέμπτης (6/9), στο ΟΑΚΑ. Κεφάτοι και με γεμάτες μπαταρίες, ήταν οι υπόλοιποι 13 διεθνείς που θα είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για την πρόκριση της «επίσημης αγαπημένης» στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Κίνα, το 2019.

Σταθερές αξίες μέχρι στιγμής στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μετά το πρόβλημα που έχει ενσκήψει ανάμεσα σε FIBA και Euroleague, ο έμπειρος σέντερ Γιάννης Μπουρούσης, ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

Ο Κώστας Σλούκας ενσωματώνεται για πρώτη φορά, από το Ευρωμπάσκετ της Κωνσταντινούπολης το 2017 στην Εθνική, όπως και οι Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου, Ιωάννης Παπαπέτρου, Γιώργος Παπαγιάννης.

Για πρώτη φορά στην Εθνική ανδρών συμμετέχει ο Τάιλερ Ντόρσεϊ που έκανε το υπερατλαντικό παιχνίδι, με άδεια των Ατλάντα Χοκς. Άνθρωπος των «γερακιών» θα ταξιδέψει μάλιστα στο Παρίσι, όπου η Εθνική θα δώσει δύο φιλικά, με το Μαυροβούνιο (8/9, 19.00) και την Γαλλία (9/9, 19.30), για να τον δει.

Εκτός και αυτή τη φορά είναι το μεγάλο «αστέρι» της Εθνικής, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο του Μιλγουόκι. «Αν μπορούσε, θα ήταν εδώ,» δικαιολόγησε τον σταρ των «ελαφιών», ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Θανάσης Σκουρτόπουλος, με δηλώσεις του κατά τη Media Day, στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

MEDIA DAY ԇӠň͉ʇӠMđٍ (֙ԏÑVɁ: ́ъϓ ׏ՆϕчӠ/ EUROKINISSI)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ομοσπονδιακού τεχνικού, Θανάση Σκουρτόπουλου:

«Όλα τα παιδιά θέλουν να πετύχουν το καλύτερο. Υπάρχει μια καινούρια πρόκληση μπροστά μας. Κάποιοι έρχονται από το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας με τις ομάδες τους και κάποιοι δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα τις προπονήσεις.

Εμείς πρέπει μέσα σε τέσσερις προπονήσεις και δύο φιλικά να ετοιμάσουμε το πρόσωπο που θα πρέπει να έχει η Εθνική Ελλάδας. Κάποια παιδιά έχουν βγάλει ήδη ένα βαρύ πρόγραμμα.

Θα πρέπει να είναι άνετοι και να παίξουν καλά σε αυτά τα ματς. Η αξία του καθενός είναι πολύ μεγάλη, το ξέρουμε. Η συγκέντρωση και η διάθεση θα μετρήσουν για να έρθουν τα αποτελέσματα».

Σχετικά με τα επερχόμενα παιχνίδια, είπε: «Θέλουμε να περάσουμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο και για αυτό κάθε ματς έχει σημασία. Θα δώσουμε σημασία και στα δύο ματς, με Σερβία και Γεωργία. Θέλουμε τις νίκες που θα μας οδηγήσουν σίγουρα στα τελικά, ανεξάρτητα από οποιοδήποτε τρελό σενάριο. Έχουμε ένα πολύ δυνατό σύνολο».

Ερωτηθείς για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο απάντησε: «Έχουμε επαφή, δεν είναι ότι δεν ενδιαφέρεται. Δεν μας βοήθησαν οι συγκυρίες. Το πίστευα ότι θα ήταν εδώ το Σεπτέμβρη.

Η έναρξη του ΝΒΑ ήταν 20 ημέρες νωρίτερα και οι εξελίξεις στους Μπακς με το νέο γήπεδο δεν βοήθησαν να έρθει. Η διάθεσή του είναι δεδομένη. Αν μπορούσε θα ήταν εδώ και θα ήμασταν υπερπλήρεις. Έχουμε επαφή, δεν υπάρχει θέμα.

Εμείς θέλουμε πάντα την καλύτερη ομάδα. Αν μπορέσει να έρθει, θα έρθει. Από τον Φεβρουάριο έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια με τα παιδιά στην Αμερική. Η κατάσταση στο ΝΒΑ έχει γίνει χειρότερη όσον αφορά τη FIBA.

Κάναμε προσπάθεια για τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, για τον Κώστα Κουφό… το αποκορύφωμα είναι αυτό που γίνεται με τον Γιάννη. Είναι άσχημη κατάσταση. Πρέπει να προσαρμοστούμε. Το στάτους του στο ΝΒΑ μεγαλώνει. Βελτιώνεται συνεχώς. Είναι στους καλύτερους και είναι σημαντικός σε αυτό το πρότζεκτ που λέγεται ΝΒΑ».

Τέλος, για το μήνυμα που θέλει να στείλει στους παίκτες που συμμετείχαν στα προηγούμενα παιχνίδια και δεν είναι παρόντες σε αυτή την αποστολή, τόνισε: «Τα είχαμε πει και μετά το παιχνίδι στην Εσθονία. Είμαστε ανοιχτοί στην επικοινωνία. Τους ευχαριστώ ξανά για ό,τι έχουν προσφέρει. Είμαι πολύ χαρούμενος που όλοι αυτοί οι παίκτες έχουν δημιουργήσει μια καλή βάση 25 παικτών, η οποία μπορεί ανά πάσα στιγμή αν βοηθήσει την Εθνική. Αυτό συνιστά επιτυχία από μόνο του».

Η εθνική θα προπονηθεί στο ΟΑΚΑ στις 5 και 6 Σεπτεμβρίου και θα αναχωρήσει για το Παρίσι στις 7/9, προκειμένου να δώσει δύο αγώνες προετοιμασίας, με το Μαυροβούνιο και την Γαλλία.

Θα επιστρέψει στην Αθήνα στις 10/9 και την επομένη, Τρίτη 11/9, θα αναχωρήσει για το Ηράκλειο και τον πρώτο αγώνα. Για την Τιφλίδα η αποστολή θα ταξιδέψει στις 14/9 και η επιστροφή στην Ελλάδα είναι προγραμματισμένη για τις 17/9.

Οι 14 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Θανάσης Σκουρτόπουλος απέναντι σε Σερβία και Γεωργία είναι οι εξής: Θανάσης Αντετοκούνμπο, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Νικ Καλάθης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Γιάννης Μπουρούσης, Ντίνος Μήτογλου, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Γιώργος Παπαγιάννης, Κώστας Παπανικολάου, Ιωάννης Παπαπέτρου, Γιώργος Πρίντεζης και Κώστας Σλούκας.

Σλούκας: Δεν επιστρέφω στην Ελλάδα, η εθνική είναι το μεγαλύτερο κεφάλαιο στην καριέρα μου

Η Εθνική ομάδα είχε λείψει πολύ στον Κώστα Σλούκα. Από τον Σεπτέμβριο του 2017, στο Ευρωμπάσκετ της Κωνσταντινούπολης, ο διεθνής γκαρντ αντάμωσε με τους άλλους διεθνείς για πρώτη φορά το απόγευμα της Τετάρτης (5/9), ενόψει των αγώνων με Σερβία (13/9) και Γεωργία (16/), για τον 2ο προκριματικό γύρο του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019.

«Η Εθνική ομάδα είναι το μεγαλύτερο κεφάλαιο στην καριέρα μου», δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο άσος της Φενερμπαχτσέ.

«Το μπάσκετ υποφέρει» έστειλε μήνυμα σε Euroleague και FIBA, εκφράζοντας την ευχή να βρουν μια λύση όσο το δυνατόν συντομότερα. Κι αφού εκθείασε τον «καλύτερο προπονητή» Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και υπενθύμισε πως νιώθει δικαιωμένος για την επιλογή του να υπογράψει στη Φενερμπαχτσέ το 2015, απάντησε κατηγορηματικά στην ερώτηση αν σκέφτεται να επιστρέψει σε ελληνική ομάδα στο απώτερο μέλλον: «100% όχι».

Αναλυτικά, η συνέντευξη του Κώστα Σλούκα:

-Στην εθνική ξανά για πρώτη φορά από το Ευρωμπάσκετ του 2017 στην Πόλη. Πως είναι να ξαναφοράς το εθνόσημο;

«Η εθνική ομάδα είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμένα. Φέτος, δεν μπόρεσα να τη βοηθήσω όπως θα ήθελα. Είναι κάτι στενόχωρο όλο αυτό με τα “ παράθυρα” κι ελπίζω να… αλλάξει κάτι. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και βοηθάω την εθνική στην προσπάθεια να βρίσκεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο του χρόνου».

-Τα παιδιά που μπήκαν στη θέση σας και έκαναν το 6/6 στον 1ο Προκριματικό γύρο σας έβγαλαν… ασπροπρόσωπους;

«Έκαναν μία αξιόλογη προσπάθεια, έπαιξαν όμορφο μπάσκετ, πήραν τα αποτελέσματα που χρειαζόμασταν και έχουμε μπροστά μας δυο παιχνίδια προκλήσεις, αρχής γενομένης με τη Σερβία, ελπίζοντας να καταφέρουμε την πρόκριση».

-Η πρώτη αντίπαλός σας, Σερβία, είναι μία πολύ μεγάλη δύναμη. Αν και με απουσίες, θα αγωνιστεί με δυο ΝΒΑers. Αποτελεί το πρώτο δύσκολο ουσιαστικά παιχνίδι για την Ελλάδα;

«Και τα δύο είναι πολύ σημαντικά παιχνίδια. Η Σερβία, όπως είπες είναι μία παγκόσμια δύναμη στο μπάσκετ. Θεωρώ πως δεν θα επηρεαστούν από τις ελλείψεις γιατί έχουν πολύ μεγάλο ταλέντο και εμπειρία. Θα είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι και ελπίζω να φανούμε αντάξιοι από την πλευρά μας».

«Το μπάσκετ υποφέρει…»

-Ήδη εξέφρασες δυσαρέσκεια για το πρόβλημα που έχει ενσκήψει με την ασυμφωνία μεταξύ FIBA και Euroleague για τα “ παράθυρα”. Ήθελα να μου πεις πιο εμπεριστατωμένα την άποψή σου σχετικά…

«Θεωρώ ότι το μπάσκετ αυτή τη στιγμή υποφέρει. Παίκτες πολλοί θέλουν να συμμετάσχουν στην εθνική ομάδα, αλλά είναι αδύνατον. Ελπίζω στο μέλλον να αλλάξει κάτι, όσο το δυνατόν πιο άμεσα».

-Λίγο πριν από την έναρξη της νέας σεζόν στη Euroleague πως κρίνεις τις δύο ελληνικές ομάδες, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό;

«Οι ελληνικές ομάδες στη Euroleague παρουσιάζουν κάτι διαφορετικό εν συγκρίσει με πέρυσι. Ο Ολυμπιακός πάει σε κάτι πιο καινούριο, με καινούρια φιλοσοφία που θα εμφυσήσει ο νέος προπονητής, ο Ντέιβιντ Μπλατ.

Ο Παναθηναϊκός έχει πολλούς καινούριους και ταλαντούχους παίκτες, σε συνδυασμό με πολύ καλούς ξένους παίκτες. Θα είναι σίγουρα ένα ενδιαφέρον “ match up” στην Ελλάδα και φυσικά ομάδες με ενδιαφέρον, όπως ως συνήθως στην Ευρώπη».

-Κόουτς Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς: Αισθάνεσαι ότι σου δίνει όλο και περισσότερα κάθε σεζόν;

«Είναι για μένα ο καλύτερος. Αυτό το λέω και βάσει τίτλων και βάσει προσωπικής εμπειρίας, αφού τον ζω κάθε μέρα. Κερδίζω κάθε μέρα, είτε στο γήπεδο και στις προπονήσεις, είτε εκτός γηπέδου από αυτόν και θεωρώ τον εαυτό μου πραγματικά πολύ τυχερό που συνεργάζομαι μαζί του και είμαι σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο όπως η Φενερμπαχτσέ».

-Πήρε ο Κώστας Σλούκας αυτό που ήθελε όταν άφησε τον Ολυμπιακό για τη Φενερμπαχτσέ; Ηταν η σωστή επιλογή Κώστα;

«Φυσικά και ήταν η σωστή επιλογή και είμαι χαρούμενος που παίζω εκεί. Εχω παίξει τρεις τελικούς Euroleague και έχω πάρει έναν τελικό. Το κλίμα είναι φανταστικό, είναι η “ οικογένειά μου”, τους αγαπώ όλους εκεί. Είμαι πολύ χαρούμενος στην Κωνσταντινούπολη και σε μία τόσο μεγάλη και ιστορική ομάδα, όπως είναι η Φενερμπαχτσέ».

-Η επιστροφή σου σε μία ελληνική ομάδα είναι κάτι που υπάρχει στο μυαλό σου για το απώτερο μέλλον;

«100% όχι. Δηλαδή, θέλω να μείνω στη Φενερμπαχτσέ γιατί περνάω καλά, γιατί η ομάδα είναι η καλύτερη στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή, βρίσκεται στην ελίτ. Εχω βάλει κι εγώ το λιθαράκι μου, μαζί με πάρα πολλούς παίκτες εκεί, όπως είναι ο Βέσελι, ο Ντατόμε.

Εχουμε δημιουργήσει έναν κορμό. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και χαίρομαι που είμαι συμπαίκτης τους, που έχουμε προπονητές τον Ομπράντοβιτς και τους συνεργάτες του».

-Τέλος, πόσο υψηλό είναι το κίνητρο για σένα να αγωνιστείς με την εθνική στην Κίνα, στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το 2019;

«Κάθε αγώνας με την εθνική για εμένα είναι σημαντικός. Η εθνική για εμένα, θεωρώ, είναι το μεγαλύτερο κεφάλαιο στην καριέρα μου κάθε φορά που φοράω το εθνόσημο νιώθω υπερηφάνεια. Είμαι χαρούμενος στην εθνική, γιατί όπως έχω πει στην ομάδα βρίσκομαι από τα 10 μου».

Ο Ντόρσεϊ: Μετάλλιο στην Κίνα και μετά Ολυμπιακοί

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ήρθε για να μείνει. Στο Προολυμπιακό Τουρνουά του Τορίνου «κόπηκε» από τον Φώτη Κατισκάρη, ενώ ένας τραυματισμός το 2017 δεν του επέτρεψε να συμμετέχει στην προετοιμασία για το Ευρωμπάσκετ. Έχοντας ήδη εμπειρία μίας σεζόν στο ΝΒΑ με τους Ατλάντα Χοκς, ο 22χρονος σκόρερ μετρά αντίστροφα για τους πρώτους επίσημους αγώνες με τη φανέλα της εθνικής ανδρών. Ποιο ήταν το κίνητρό του για να περάσει τον Ατλαντικό και να αγωνιστεί απέναντι σε Σερβία (13/9) και Γεωργία (16/9); «Μα να προκριθούμε στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, να κατακτήσουμε ένα μετάλλιο, να πάρουμε το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και όλα αυτά… με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο», δήλωσε στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Ντόρσεϊ.

Ένας αθλητικός combo γκαρντ, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, εκτός από εξαιρετικός πασέρ, εκτελεί με ταχύτητα και υψηλή ευστοχία στο μακρινό σουτ, σε σουτ τριών πόντων, αλλά και μετά από ντρίπλα. Συγκεντρώνει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά για να πρωταγωνιστήσει στο μέλλον στη εθνική ανδρών. «Έρχονται συναρπαστικές ώρες για την εθνική Ελλάδας κι εμάς!» στέλνει μήνυμα στους Έλληνες φιλάθλους, που έχουν να δουν την «επίσημη αγαπημένη» να ανεβαίνει σε βάθρο από το 2009, στο Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας.

Αναλυτικά, η συνέντευξη του Τάιλερ Ντόρσεϊ στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων:

-Τάιλερ, θεωρείσαι το “next big thing” της εθνικής ανδρών. Έχεις συνειδητοποιήσει πόσο σημαντική είναι η παρουσία σου στην εθνική Ελλάδας;
«Εγώ το αισθάνομαι ως μια μεγάλη ευκαιρία για μένα, να είμαι τώρα εδώ με την εθνική ανδρών. Είμαι ενθουσιασμένος που συμμετέχω στην προετοιμασία και ανυπομονώ να αγωνιστώ πρώτα στα φιλικά ματς στο Παρίσι και μετά στα δύο μεγάλα παιχνίδια, με Σερβία και Γεωργία, στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Είναι ιδιαίτερα σημαντικά για εμάς και θέλουμε δύο νίκες για να θέσουμε τις βάσεις για την πρόκριση στην τελική φάση στην Κίνα. Πρέπει να είμαστε σοβαροί, να προετοιμαστούμε σωστά και να είμαστε έτοιμοι».

-Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της καριέρας σου με την εθνική ανδρών θα αντιμετωπίσεις τη Σερβία. Γνωρίζεις πόσο «βαριά» ιστορία έχουν η Ελλάδα και η Σερβία στο μπάσκετ;
«Και βέβαια. Η ιστορία αυτής της ομάδας και της Σερβίας είναι τεράστια! Και ως προς το παρόν, και οι δύο ομάδες είναι ισχυρές, διαθέτουν ταλέντο, διακρίνονται για την ανταγωνιστικότητα και τη μαχητικότητά τους. Θα πρέπει να παλέψουμε για κάθε λεπτομέρεια. Θα παίζουμε στην έδρα μας, στην Κρήτη, θα έχουμε τους φιλάθλους μαζί μας και με αυτή την ενέργεια θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε τη Σερβία».

-Ο τραυματισμός σου δεν σου επέτρεψε να είσαι στο Ευρωμπάσκετ του 2017. Ποιο ήταν το κίνητρό σου αυτή τη φορά για να πεις «ναι» στην κλήση από τον Σκουρτόπουλο;
«Μα για να έχω αυτή τη μεγάλη ευκαιρία, όπως την βλέπω με τα δικά μου μάτια. Για να βοηθήσω να πετύχουμε νίκες και να προκριθούμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Το κίνητρο, λοιπόν, είναι να είμαι στην Κίνα, να κατακτήσω ένα μετάλλιο και να πάω με την εθνική και στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, το 2020. Εξάλλου, αυτό δεν είναι μόνο για εμένα το κίνητρο, αλλά και για τους Ομοσπονδιακούς προπονητές και όλους τους συμπαίκτες μου σε αυτή την ομάδα».

-Ανυπομονείς να παίξεις στην ίδια ομάδα με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην Κίνα;
«Αυτό θέλω σίγουρα να κάνω το επόμενο καλοκαίρι! Αυτός είναι ο στόχος! Να παίξω στο Παγκόσμιο Κύπελλο με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και όλους τους υπόλοιπους Έλληνες διεθνείς. Και να πάρουμε και μετάλλιο! Και να προκριθούμε και στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Έρχονται συναρπαστικές ώρες για την εθνική Ελλάδας κι εμάς! Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και θα εκμεταλλευτώ κάθε ευκαιρία που μου παρουσιάζεται».

-Έχοντας παίξει περίπου 50 αγώνες με τους Χοκς την περυσινή περίοδο, ποιες είναι οι προσδοκίες σου για τη νέα σεζόν στο ΝΒΑ;
«Δεν έχω πολλές προσδοκίες για αυτή τη σεζόν. Βέβαια, έχω τους προσωπικούς μου στόχους, αλλά και όσον αφορά την ομάδα, πρέπει να δούμε κάποια πράγματα, γιατί έχουμε πολλά νέα πρόσωπα στο επιτελείο, ενώ είμαστε εν γένει μία νέα ομάδα στην ουσία. Αν και οι Χοκς έχουν πολλούς νέους παίκτες φέτος, νομίζω πως σιγά σιγά θα “δέσουμε” καλά. Εχουμε πολλά νέα κομμάτια στο παζλ, αλλά διαθέτουμε ταλέντο. Θα βγαίνουμε αποφασισμένοι να φανούμε ανταγωνιστικοί κάθε βραδιά. Όπως είπα, όμως, ο προπονητής, αλλά και οι συνεργάτες του είναι καινούριοι. Πρώτα πρέπει να μάθουμε ο ένας τον άλλον και μετά να βρούμε χημεία ως ομάδα. Όλοι δουλέψαμε σκληρά αυτό το καλοκαίρι και ανυπομονώ να επιστρέψω στην Ατλάντα, μετά τους αγώνες με την εθνική. Να πετύχουμε δύο νίκες με Σερβία και Γεωργία και μετά να ενσωματωθώ στην προετοιμασία των Χοκς».

Δείτε και άλλες φωτογραφίες από την πρώτη συγκέντρωση της εθνικής:

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Φωτογραφίες: intime.gr/eurokinissi.gr

Keywords
video, συγκεντρωση, ολυμπιακοί αγώνες, ηρακλειο, ελλαδα, ολυμπιακος, κηδεία, οακα, fiba, euroleague, ευρωμπασκετ, γαλλια, σταρ, media, νβα, αθηνα, λύση, παναθηναικος, big, βασεις, κρητη, καλοκαιρι, νέα, παζλ, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, αξια, μπουρουσης, Καλή Χρονιά, τελος του κοσμου, νεος παπας, Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014, ξανα, αποτελεσματα, αδεια, βασιλοπουλος, εδρα, εθνικη, θεμα, καριερα, κινα, κωνσταντινουπολη, μπασκετ, νβα, οακα, παιχνιδια, προγραμμα, σταρ, φωτογραφιες, χημεια, euroleague, αγωνες, αμερικη, ανθρωπος, βραδια, βρισκεται, γεωργια, γινει, γινεται, γηπεδο, δυναμη, δηλωσεις, δωσει, ευκαιρια, ειπε, υπαρχει, ενεργεια, επικοινωνια, επιτυχια, ερχονται, εσθονια, ευρωπη, κηδεία, ιδια, κεφαλαιο, κυπελλο, κλιμα, λειψει, λύση, λιθαρακι, μαυροβουνιο, ματια, μπαταριες, μυαλο, ομαδα, παντα, οικογενεια, ομπραντοβιτς, ουσιαστικα, ουσια, παιδια, παζλ, παρισι, σερβια, σεζον, σεναριο, σιγουρα, σλουκας, τιφλιδα, τοκιο, τριτη, υψηλη, φυσικα, φορα, ιωαννης, ωρες, αγωνας, ασχημη, big, fiba, για σενα, ιδιαιτερα, κλειστο, κληση, κωστας, κωστας παπανικολαου, media, μεινει, μπροστα, ομαδες, παιχνιδι, τρελο, τυχερο, θανασης, θελω να, ξεκινησε
Τυχαία Θέματα