Έγκλημα στους Αγίους Θεοδώρους: Στα ίχνη των δολοφόνων οι Αρχές – Τι έδειξε η νεκροψία (video)

Κοντά στα ίχνη των δολοφόνων της 77χρονης στους Αγίους Θεοδώρους φέρεται να είναι Αρχές, την ώρα που ο ιατροδικαστής απεφάνθη ότι η άτυχη γυναίκα, που βρήκε φρικτό τέλος από ληστές, πέθανε από κάταγμα του αυχένα από τις ρόδες του αυτοκινήτου. Το «lawandorder.gr» δημοσίευσε μάλιστα φωτογραφίες του άσπρου «Hyundai», που πέρασε πάνω από την ηλικιωμένη.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο θάνατός της ήταν ακαριαίος και προκλήθηκε τη στιγμή που το αυτοκίνητο πέρασε από πάνω της σπάζοντας τον αυχένα της.

Εν τω μεταξύ, θέμα χρόνου είναι σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές

πηγές η σύλληψη των αδίστακτων κακοποιών. Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, αξιοποιώντας βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας, έχουν φτάσει στα ίχνη τους.

Το όχημα εκτιμούν πως είναι δηλωμένο σε κάποιον από τους δράστες και για αυτό το λόγο δεν το έχουν εγκαταλείψει ή δεν το έχουν κάψει. Μέχρι στιγμής έχουν ερευνηθεί οι καταυλισμοί Ρομά σε Ζευγολατιό, Εξαμίλια, Ταρσινά, Κρίνες και Βλυχό Μεγάρων.

Τους συγκεκριμένους καταυλισμούς έχουν «κυκλώσει» κυριολεκτικά οι αστυνομικοί πραγματοποιώντας προσαγωγές υπόπτων.

Αυτό είναι το αυτοκίνητο των δολοφόνων, με βάση φωτογραφία που δημοσίευσε το «lawandorder.gr»:

Το χρονικό του εγκλήματος

Το έγκλημα διαπράχθηκε το Σάββατο (07/12) το απόγευμα έξω από το εξοχικό σπίτι της 77χρονης, όπου είχε πάει μαζί με τον σύζυγο της και τον γιο της, για να δουν αν είχε γίνει καμιά ζημιά από τις πρόσφατες πλημμύρες. Οι δράστες στην προσπάθεια τους να αρπάξουν μια αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό της, παρέσυραν την ηλικιωμένη γυναίκα με ΙΧ αυτοκίνητο και την τραυμάτισαν θανάσιμα.

Σύμφωνα με τις περιγραφές, ο συνοδηγός που βγήκε από το αυτοκίνητο, ήταν πολύ μελαχρινός, εύσωμος και περίπου 30-35 ετών. Συγκλονίζουν οι περιγραφές των παιδιών της άτυχης γυναίκας για τον τρόπο με τον οποίο η 77χρονη έχασε τη ζωή της.

(πληροφορίες, φωτογραφίες lawandorder.gr)

Πηγή: Έγκλημα στους Αγίους Θεοδώρους: Στα ίχνη των δολοφόνων οι Αρχές – Τι έδειξε η νεκροψία (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα