Έγκλημα στη Ρόδο: Οι δράστες είχαν σχεδιάσει τον βιασμό της Τοπαλούδη – Καταπέλτης το βούλευμα

Συγκλονιστικά στοιχεία για την αποτρόπαιη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριαςΚαταπέλτης το βούλευμα για τον Αλβανό και τον ΡοδίτηΕίχαν σχεδιάσει τον ομαδικό βιασμό της κοπέλας

Καταπέλτης είναι το βούλευμα για τους δύο δράστες της δολοφονίας της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη, στη Ρόδο.

Όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, οι δύο νεαροί είχαν προαποφασίσει τον ομαδικό βιασμό της κοπέλας.

Υπενθυμίζεται ότι ανατριχιαστικά στοιχεία από τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, με βάση το βούλευμα παραπομπής σε δίκη των δυο δραστών, είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας και η εφημερίδα «Δημοκρατική» της Ρόδου πριν από ένα μήνα. Είχε δημοσιεύσει αποκαλυπτικές λεπτομέρειες, για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η νεαρή φοιτήτρια δολοφονήθηκε τον περασμένο Νοέμβριο.

Τι αναφέρει το βούλευμα

Σύμφωνα με τα στοιχεία που προέκυψαν για την μοιραία νύχτα, οι δύο φερόμενοι ως δράστες συναντήθηκαν αρχικά μόνοι τους. Σύμφωνα με το βούλευμα, ο 20χρονος Αλβανός φέρεται να έστειλε μήνυμα μέσω Facebook στην ανυποψίαστη Ελένη Τοπαλούδη, προκειμένου να συναντηθούν. Οι δύο νεαροί βρέθηκαν στις 21:00 το βράδυ της 27ης Νοεμβρίου του 2018 και λίγο πριν τα μεσάνυχτα συνάντησαν την νεαρή φοιτήτρια.

«Η Ελένη Τοπαλούδη από την αρχή που βρέθηκε στο σπίτι μαζί τους, ένιωθε φόβο και δυσφορία», σύμφωνα με το βούλευμα. Ο Έλληνας και ο Αλβανός κατηγορούνται ότι τη βίασαν ασκώντας πάνω της σωματική βία. Κατά το βούλευμα, την απείλησαν με μαχαίρι και με στραγγαλισμό σε μία προσπάθεια να την εξαναγκάσουν και σε άλλες ασελγείς πράξεις.

Αναφέρεται επίσης ότι την ώρα που η 21χρονη βασανιζόταν, αν ένας από τους δυο ήθελε να αντιδράσει, θα μπορούσε είτε να φύγει είτε να παράσχει βοήθεια στη φοιτήτρια. «Δεν δικαιολογείται η υποταγή του ενός στη βούληση του άλλου δεδομένου ότι και οι δύο ήταν γυμνασμένοι», αναφέρει το βούλευμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα