Έγινε γνωστή η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για το Nations League

Κλήσεις σε 23 ποδοσφαιριστές απηύθυνε ο προπονητής της εθνικής, Μίχαελ Σκίμπε, ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στη νέα διοργάνωση της UEFA, το Nations League.

Επέστρεψε στην Εθνική ο Μπουχαλάκης, ο οποίος είχε κληθεί και στα δύο ματς με Εσθονία και Βέλγιο για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018, εκτός έμειναν οι τραυματίες Σταφυλίδης, Ρέτσος και Κυριάκος Παπαδόπουλος, ενώ δεν κλήθηκαν και οι Σάμαρης, Καρέλης,

που δεν έχουν ρυθμό αγώνων.

Ο γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής, Μίχαελ Σκίμπε, κάλεσε τους εξής ποδοσφαιριστές: Καρνέζης, Μπάρκας, Γιαννιώτης, Μπακάκης, Τοροσίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Οικονόμου, Τζαβέλλας, Λυκογιάννης, Γιαννούλης, Ζέκα, Κουρμπέλης, Τζιόλης, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Πέλκας, Χριστοδουλόπουλος, Μάνταλος, Μπακασέτας, Τάσος Δώνης, Μήτρογλου, Κουλούρης.

Το Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου, η εθνική ξεκινά τις υποχρεώσεις της από το Ταλίν απέναντι στην Εσθονία (21:45) και συγκεκριμένα από τη “Le Coq Arena”, όπου φιλοξενήθηκε ο αγώνας για το φετινό ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, Ρεάλ Μαδρίτης-Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η «γαλανόλευκη» αγωνίζεται εν συνεχεία, την Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου στο “Ferencvaros Stadion” της Βουδαπέστης κόντρα στην Ουγγαρία (21:45), στον δεύτερο και τελευταίο αγώνα μέσα στον Σεπτέμβριο, ο οποίος θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, λόγω τιμωρίας της έδρας της Ουγγαρίας.

Η προετοιμασία της εθνικής θα αρχίσει την Τρίτη, 4 Σεπτεμβρίου με προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά (17:30), η οποία θα είναι ανοιχτή για το κοινό και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα