«Έφυγε» ο δημοσιογράφος που επέζησε από την τραγωδία της Σαπεκοένσε στο Μεντεγίν

Επέζησε από το αεροπορικό δυστύχημα που συνέβη στις 29ης Νοεμβρίου 2016, όταν χάθηκε το μεγαλύτερο μέρος της Σαπεκοένσε, αλλά εδώ και μερικές ώρες δεν βρίσκεται στη ζωή, καθώς τον πρόσδωσε η καρδιά του. Μιλάμε για τον δημοσιογράφο Ράφαελ Χένζελ (εργαζόταν σε ραδιόφωνο), ο οποίος στα 45 του πέθανε την Τρίτη (16/3) από καρδιακή προσβολή, όπως ανακοίνωσε η βραζιλιάνικη ομάδα.

Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο και την εφημερίδα «Ο’ Globo» ο Χένζελ κατέρρευσε παίζοντας ποδόσφαιρο στα νότια της Σαπέκο. Μεταφέρθηκε γρήγορα στο νοσοκομείο, αλλά δεν κατέστη δυνατό να ζήσει.

lang="en">Rafael Henzel, Chapecoense plane crash survivor, dies after football game pic.twitter.com/MMbjmNpwG4

— Gurpreet Singh (@Gurpree46492633) 27 Μαρτίου 2019

Ο Ράφαελ Χένζελ είχε ζήσει τη συγκλονιστική ιστορία με την πτώση του αεροπλάνου, που μετέφερε τη Σαπεκοένσε στο Μεντεγίν (Κολομβία) για τον πρώτο τελικό του Copa Sudamericana. Ήταν ένα ιδιαίτερα σεβαστό πρόσωπο στη συγκεκριμένη περιοχή, και είχε επιστρέψει στη δουλειά του μετά από ανάκαμψη από το αεροπορικό δυστύχημα.

«Σε όλη τη λαμπρή καριέρα του, ο Ράφαελ είπε την ιστορία της Σαπεκοένσε. Ήταν σύμβολο της ανασυγκρότησης του συλλόγου και θα τον θυμόμαστε για πάντα», υπογραμμίζει η Σαπεκοένσε στην ιστοσελίδα της.

Jornalista Rafael Henzel será enterrado na tarde desta quarta em Chapecó https://t.co/C3TuW94pr2 pic.twitter.com/ksqTXUt2WG

— Diário Catarinense (@dconline) 27 Μαρτίου 2019

Να θυμίσουμε ότι ο Χένζελ ήταν ένας από τους έξι ανθρώπους που επιβίωσαν από τη συντριβή, τότε που έχασαν τη ζωή τους 71 από τους 77 ανθρώπους που επέβαιναν στο αεροσκάφος, που συνετρίβη σε μια πλαγιά. Τρεις παίκτες επέζησαν επίσης από τη συντριβή.

Morre Rafael Henzel, sobrevivente da tragédia com o avião da Chapecoense enquanto jogava futebol https://t.co/Wsxf69CxG7 pic.twitter.com/2m92o3hy11

— Diário do Sertão (@diariodosertao) 27 Μαρτίου 2019

Corpo do jornalista Rafael Henzel é velado no Centro de Eventos em Chapecó https://t.co/QE6ais6LP8

— Revista ISTOÉ (@RevistaISTOE) 27 Μαρτίου 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > altsantiri
Έφυγε, Σαπεκοένσε, Μεντεγίν,efyge, sapekoense, mentegin