Νέες περιπέτειες για Βράνιες: Συνελήφθη και διανυκτέρευσε σε κέντρο υποδοχής μεταναστών

Το έχει στο… αίμα του να μπλέξει σε περιπέτειες ο Όγκνιεν Βράνιες και αυτή τη φορά ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ έχει θέματα με το νόμο, με αποτέλεσμα να βρεθεί σε κέντρο μεταναστών.

Συγκεκριμένα, ο αμυντικός της Άντερλεχτ είχε βρεθεί στη Βοσνία τις προηγούμενες ημέρες, λόγω της διακοπής των αγώνων στα πρωταθλήματα, καθώς είχαμε παιχνίδια εθνικών ομάδων κατά την επιστροφή του στο Βέλγιο συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Σαρλερουά

από την αστυνομία. Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, και πέρασε τη νύχτα σε κέντρο μεταναστών («Steenokkerzeel»).

Još samo klavir nije pao na njega.
Ognjen Vranješ proveo noć u zatvorenom centru za ilegalne imigrante – https://t.co/G3vyLvJ39x https://t.co/CpqT1x9DuR

— Amer Smolo (@amersmolo) 27 Μαρτίου 2019

Ο ιδιόρυθμος άσος, που έχει πλέον μια «ζεστή» σχέση με τον κόσμο της ΑΕΚ, είχε πρόβλημα, καθώς διαπιστώθηκε ότι είχε λήξει, με βάση τα χαρτιά του που είχε πάνω του, η εργασιακή του visa είχε λήξει στο Βέλγιο, με αποτέλεσμα οι αστυνομικές αρχές να κρίνουν ότι είναι παράνομος στη χώρα.

«Ένα άτομο ισχυριζόταν ότι είναι ποδοσφαιριστής της Άντερλεχτ, αλλά δεν μπορούσε να παρέχει καμία απόδειξη γι’ αυτό», ανέφερε στην αναφορά της η βελγική αστυνομία.

UHAPŠEN OGNJEN VRANJEŠ – PRAVA DRAMA NA AERODROMU U BELGIJI! Fudbaler noć proveo među migrantima! https://t.co/13URli5yLJ

— RTV Pink (@RtvPink) 27 Μαρτίου 2019

Όπως είπαμε, ο διεθνής άσος, μετά τη σύλληψή του οδηγήθηκε σε κέντρο μεταναστών για να περάσει το υπόλοιπο βράδυ και την επόμενη να επιστρέψει στη Βοσνία. Γλίτωσε, τελικά, την… απέλαση, διότι το πρωί της Τρίτης (26/3) ο πρώην στόπερ της ΑΕΚ κατέθεσε στις αρχές τα απαραίτητα νόμιμα έγγραφα για την παραμονή του στο Βέλγιο και λίγο αργότερο η αστυνομία τον άφησε ελεύθερο.

Ognjen Vranjes moet nacht doorbrengen in gesloten centrum voor illegalen: “Hij kon niet bewijzen dat hij voor Anderlecht speelt” – Het Nieuwsblad https://t.co/ucvHlfatBN

News JS België (@newsjsnlbe) 27 Μαρτίου 2019

Πώς έγινε όμως αυτό; Ένα πρόβλημα με τον ιδιοκτήτη του πρώην διαμερίσματός του Όγκνιεν Βράνιες, φαίνεται να είναι η αιτία του όλου συμβάντος. Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, πριν από λίγους μήνες, η Άντερλεχτ τελείωσε τη συμφωνία μίσθωσης για το διαμέρισμα όπου ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ κατοικούσε.

Για άγνωστους λόγους, ο ιδιοκτήτης πήγε στον δήμο και κατέθεσε σχετικά χαρτιά με την ακύρωση του μισθώματος. Από την άλλη, η Υπηρεσία Αλλοδαπών συνέχισε να αποστέλλει επιστολές στη διεύθυνση αυτή και τις άδειες εργασίας και διαμονής του Όγκνιεν Βράνιες.

Να θυμίσουμε ότι ο Όγκνιεν Βράνιες πρόσφατα είχε μπλέξει σε απίστευτο ερωτικό σκάνδαλο, όταν βγήκαν στη… φόρα οι περιπέτειές του με την 40χρονη σέρβα τραγουδίστρια Γέλενα Καρλέουσα, η οποία είναι γυναίκα του Ντούσκο Τόσιτς.

Φωτογραφίες: klix.ba

Keywords
Τυχαία Θέματα