Εφιαλτική νύχτα για ζευγάρι στην Αχαΐα – Ληστές εισέβαλαν σπίτι τους και τους απειλούσαν με κατσαβίδι

Νύχτα τρόμου έζησε μία πρώην δημοτική σύμβουλος του δήμου δυτικής Αχαΐας και ο σύζυγός της, όταν πέντε κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο σπίτι τους τα ξημερώματα και αφού τους ακινητοποίησαν με ένα κατσαβίδι, άρχισαν να αναζητούν λεφτά και χρυσαφικά.

Σύμφωνα με το tempo24, οι δράστες «ξήλωσαν» το χρηματοκιβώτιο όπου ήταν φυλαγμένα κειμήλια της οικογένειας και επιτέθηκαν και στον σύζυγο της γυναίκας, που προσπαθούσε να αντισταθεί. Όταν οι δράστες αποφάσισαν να φύγουν και αφού πήραν όλα τα κινητά τηλέφωνα του ζευγαριού, «ξήλωσαν» όλες τις σταθερές τηλεφωνικές συνδέσεις, και «βούτηξαν» και το ρούτερ

ώστε να μην υπάρχει κανένας τρόπος επικοινωνίας των θυμάτων όταν αυτοί θα έχουν εξαφανιστεί.

«Κάποια στιγμή, πήγα να λιποθυμήσω», περιέγραψε η γυναίκα στο tempo24. Όπως είπε ζήτησε από τους δράστες νερό, εκείνοι της έδωσαν και τότε τους ρώτησε «Γιατί μας το κάνετε αυτό;» για να πάρει την απάντηση: «Δεν έχουμε να φάμε…».

Όταν οι ληστές εξαφανίστηκαν, η γυναίκα μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα της Κάτω Αχαΐας, για να καταγγείλει τη ληστεία. Οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό των δραστών βρίσκονται σε εξέλιξη.

Πηγή: Εφιαλτική νύχτα για ζευγάρι στην Αχαΐα – Ληστές εισέβαλαν σπίτι τους και τους απειλούσαν με κατσαβίδι - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα