«Έδεσε» Καμαρά με νέο συμβόλαιο και ενισχυμένη ρήτρα – Ποντένσε: Θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό

Το χρονικό μιας προαναγγελθείσης συμφωνίας ολοκληρώθηκε αθόρυβα εδώ και αρκετές ημέρες στον Ολυμπιακό με το βλέμμα στο μέλλον. Ήταν γνωστό εδώ και καιρό, ότι μετά τον Παπ Αμπού Σισέ, οι «ερυθρόλευκοι» θα κοιτάξουν να δέσουν ακόμη καλύτερα τον Μαντί Καμαρά, κάτι που τελικό έγινε με νέο συμβόλαιο που λήγει το 2023, ενώ μπήκε… ενισχυμένη ρήτρα. «Θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό», τόνισε ο Ντανιέλ Ποντένσε σε αφιέρωμα που του έκανε η πορτογαλική εφημερίδα «Record».

Ο μέσος των Πειραιωτών με τη

σύμφωνη γνώμη και του ατζέντη του, Πιέρ Ισά, υπέγραψε νέο συμβόλαιο, με αυξημένες αποδοχές και διάρκεια έως το καλοκαίρι του 2023.

Σε αυτό το συμβόλαιο, προβλέπεται ρήτρα άνω των 20 εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να περάσουν πρώτα από τον σύλλογο για να συζητήσουν πιθανή αγορά του κι όχι να κινηθούν με άλλους -πλάγιους- τρόπους, προκειμένου να τον προσεγγίσουν για πιθανή απόκτησή του στο μέλλον.

Ο Καμαρά υπέγραψε νέο συμβόλαιο προκειμένου και ο ίδιος να είναι περισσότερο χαρούμενος με τις απολαβές του, αλλά και ο σύλλογος να εκμεταλλευθεί την υπεραξία που έχει δημιουργήσει με τις φετινές εμφανίσεις του.

Όπως ο ίδιος ο Φρανσουά Μοδέστο έχει παραδεχθεί σε ανύποπτο χρόνο, ο 22χρονος χαφ από τη Γουινέα ήρθε ως μια εναλλακτική επιλογή στον Πειραιά και κατάφερε λόγω της δουλειάς, των προσόντων και της εμπιστοσύνης που του έδειξε ο Πέδρο Μαρτίνς, να εξελιχθεί όχι μόνο σε βασική μονάδα των «ερυθρολεύκων», αλλά και σε περιζήτητο… στόχο.

Μεγάλα κλαμπ του εξωτερικού τον έχουν τοποθετήσει ήδη στο στόχαστρο, με αποτέλεσμα να είναι πιθανή, ακόμη και στο τέλος της σεζόν, μεταγραφή με αντάλλαγμα άνω των 10 εκατομμυρίων ευρώ.

H πάγια τακτική του Ολυμπιακού σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να «κλειδώνει» τα περιουσιακά του στοιχεία όσο καλύτερα μπορεί για να μπορεί και να αξιοποιήσει όσο γίνεται καλύτερα την επένδυση. Κάτι ανάλογο έχει γίνει από τον Μανωλά και τον Μήτρογλου, μέχρι τον Φορτούνη και τον Καμαρά…

****

«Στην κορυφή του Ολύμπου». Αυτός είναι ο τίτλος του αφιερώματος της πορτογαλικής αθλητικής εφημερίδας «Record», στον Ντανιέλ Ποντένσε, λόγω των δύο γκολ που πέτυχε ο 23χρονος επιθετικός του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον Άρη. Με τον άσο των «ερυθρόλευκων» να τονίζει πως θέλει να μείνει στον Πειραιά, έχοντας τραβήξει πάνω του και το… βλέμμα του Φερνάντο Σάντος.

Στο σχετικό δημοσίευμα καταγράφεται η συνολική παρουσία του πορτογάλου άσου στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπου φέτος έχει κάνει 36 συμμετοχές και έχει πετύχει 8 γκολ, ενώ έχει μοιράσει και 11 ασίστ.

Ο Ποντένσε σε δηλώσεις του τόνισε πως θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. «Είμαι καλά στον Ολυμπιακό. Έχω δεθεί με την ομάδα και νιώθω πολύ ωραία στην Ελλάδα. Σίγουρα θέλω να μείνω και να συνεχίσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό», δήλωσε σχετικά ο ταλαντούχος άσος. Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ ο Ποντένσε κατάφερε να προκαλέσει το ενδιαφέρον του ομοσπονδιακού τεχνικού της χώρας του Φερνάντο Σάντος, ο οποίος είναι πιθανό σύντομα να τον καλέσει στην εθνική ομάδα.

Πηγή: sport24.gr/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα