Έδεσε… έως το 2021 τον Λιβάγια η ΑΕΚ (εικόνες)

Νέο συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΑΕΚ υπέγραψε ο Μάρκο Λιβάγια και η Ένωση… έδεσε τον Κροάτη επιθετικό για τρία χρόνια. «Να είμαστε πρωταθλητές ξανά», η πρώτη δήλωση του επιθετικού της πρωταθλήτριας Ελλάδος, μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας από την ΑΕΚ.

Ο Κροάτης επιθετικός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Ένωση, μετά την εξαιρετική σεζόν που έκανε ως δανεικός από την Λας

Πάλμας. Η ΑΕΚ κατέθεσε στην ισπανική ομάδα τη ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη (1,8 εκ. ευρώ) και τον έκανε δικό της έως το καλοκαίρι του 2021.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του Μάρκο Λιβάια μέχρι τον Ιούνιο του 2021, μετά και την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τη Λας Πάλμας για την αγορά του ποδοσφαιριστή», αναφέρει η ανακοίνωση των «κιτρινόμαυρων», ενώ από την πλευρά του ο παίκτης έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις: «Πέρσι ήρθα ως δανεικός σε μια νέα ομάδα, αλλά τώρα πια είμαστε ευτυχισμένοι εδώ και εγώ και η οικογένειά μου και θα ήθελα να μείνω πολλά χρόνια στην ΑΕΚ. Θέλουμε όλοι να παίξουμε στο Champions League. Θα έχουμε δύσκολους αντιπάλους στα προκριματικά, αλλά είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Θέλω, βέβαια, να είμαστε πρωταθλητές ξανά. Θα είναι πιο δύσκολο αυτή τη φορά, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα δείξουμε και πάλι την ποιότητά μας και ότι έχουμε πολλές ελπίδες να πάρουμε και αυτόν τον τίτλο».

Φωτογραφίες: intime.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα