Έχασε τη μάχη για την προκήρυξη η Super League, ισχύει το μπαράζ

Βγήκε η απόφαση και θα έχουμε, τελικά, μπαράζ… Τρεις ομάδες θα υποβιβαστούν απ’ ευθείας, ένας θα ανέβει επίσης απ’ ευθείας, και ο 13ος της Super League θα δώσει αγώνα μπαράζ με τον 2ο της Football League.

Αυτή είναι η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, το οποίο απέρριψε την προσφυγή της Super League

που ζητούσε να μην ισχύσει ο αγώνας μπαράζ παρά μόνο ο απ’ ευθείας υποβιβασμός τριών ομάδων και η άνοδος μίας.

Με αυτό τον τρόπο, το Διαιτητικό Δικαστήριο δικαίωσε την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, η οποία αγνόησε την προκήρυξη της Super League και πήρε απόφαση να υπάρχει και ένας αγώνας μπαράζ. Η εκδίκαση έγινε στις 5 του μήνα, με την διοργανώτρια αρχή να κάνει λόγο για πραξικοπηματική απόφαση από πλευράς ΕΠΟ, τελικά δικαιώθηκε η Ομοσπονδία. Η προσφυγή της Super League κατά της ΕΠΟ είχε γίνει μερικές ημέρες νωρίτερα.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου απέρριψε κατά πλειοψηφία την από 25.8.2018 προσφυγή της Super League κατά της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας».

Αλλαγές στο πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της Super League

Η Super League με ανακοίνωση της γνωστοποίησε δύο αλλαγές στο πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της Super League. Οι αλλαγές αφορούν τα παιχνίδια Απόλλων Σμύρνης – Πανιώνιος και ΛαμίαΞάνθη.

Συγκεκριμένα, η αναμέτρηση Απόλλων Σμύρνης – Πανιώνιος που ήταν να γίνει Δευτέρα θα γίνει Κυριακή και ο αγώνας ανάμεσα σε ΛαμίαΞάνθη που ήταν να πραγματοποιηθεί Κυριακή θα… πάει Δευτέρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι οι κάτωθι αγώνες στο πλαίσιο της 5ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή άλλαξαν ημέρα και θα διεξαχθούν ως εξής:

• Ο αγώνας ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ θα διεξαχθεί την Κυριακή 30.09.2018 στις 16:00 (αντί για τη Δευτέρα 01.10.2018).

• Ο αγώνας ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ – Α.Ο. ΞΑΝΘΗ θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 01.10.2018 στις 19:00 (αντί για την Κυριακή 30.09.2018)».

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα