Εμπάργκο στην ΕΡΤ εξέτασε η ΝΔ, μετά τις αναφορές για το #mareva_gate (εικόνα)

Τι κι αν βούιξε το διαδίκτυο το περασμένο Σαββατοκύριακο, μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας Documento για το πόθεν έσχες της συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη, η ΝΔ φαίνεται πως δεν επιθυμούσε, για κάποιο λόγο, να γίνει αναφορά από την ΕΡΤ στην υπόθεση που βρέθηκε στην επικαιρότητα και τις όποιες σκιές. Έτσι φαίνεται πως εξηγούνται τόσο τα «νεύρα» του διευθυντή του γραφείου Τύπου της ΝΔ, όσο και η πρόταση που έπεσε στο επικοινωνιακό επιτελείο του κόμματος περί εμπάργκο στην ΕΡΤ.

Σύμφωνα

λοιπόν με πληροφορίες από την Πειραιώς, υπάρχουν εισηγήσεις στον Κυριάκο Μητσοτάκη, να δώσει εντολή απαγόρευσης σε βουλευτές και στελέχη της ΝΔ να παρευρίσκονται σε εκπομπές και δελτία της ΕΡΤ.

Άλλωστε, από το απόγευμα της Δευτέρας, δημοσιεύματα θέλουν τον αδερφό της Ντόρας να έχει αποδεχθεί την εισήγηση αυτή, χωρίς ωστόσο να έχει βγει επίσημη ανακοίνωση, με εξαίρεση τον λαλίστατο αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος έσπευσε να κοινοποιήσει στο Twitter ένα τέτοιο δημοσίευμα, που κάνει λόγο για ειλημμένη απόφαση εμπάργκο.

Βέβαια, λίγα λεπτά αργότερα, το tweet του Άδωνη Γεωργιάδη «εξαφανίστηκε», όπως και αρκετά από τα δημοσιεύματα αυτά…

Keywords
Τυχαία Θέματα