Δύο ανταποκριτές στις ΗΠΑ κατακεραυνώνουν τα fake news για τις συντάξεις

Τα «γυαλιά» σε μερίδα Μέσων Ενημέρωσης στην Ελλάδα βάζουν δύο έλληνες ανταποκριτές στις ΗΠΑ, κατακεραυνώνοντας τα fake news για τις συντάξεις.

«Ξεκάθαρος ήταν ο Τζέρι Ράις για το ρόλο που έχει (ή δεν έχει) το ΔΝΤ στην Ελλάδα.

Δεν έχει πια πρόγραμμα, το ρεπορτάζ δεν γίνεται από την Αθήνα συνάδελφοι. Γίνεται από το ΔΝΤ. Τελεία και παύλα», τόνισε ο Μιχάλης Ιγναίου μέσω ανάρτησής του στο Twitter.

ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΤΖΕΡΙ ΡΑΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ (Ή ΔΕΝ ΕΧΕΙ) ΤΟ ΔΝΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.https://t.co/bBtNCa6Ngd pic.twitter.com/EJJ5hB2tGA

— Michail Ignatiou (@mignatiou) 1 Νοεμβρίου 2018

Στο ίδιο μήκος κύματος και η ανταποκρίτρια της ΕΡΤ Λένα Αργύρη.

«Το ρεπορτάζ για το ΔΝΤ γίνεται από την Ουάσιγκτον. Απόλυτα ακριβής η ανταπόκρισή του Μιχάλη Ιγνατίου», επιβεβαίωσε στο Twitter η γνωστή ανταποκρίτρια.

Το ρεπορτάζ για το ΔΝΤ γίνεται από την Ουάσιγκτον. Απόλυτα ακριβής η ανταπόκριση του @mignatiou @PetrosKas @KaterinaSokou pic.twitter.com/SRVo7wmk9f

Lena Argiri (@lenaargiri) 1 Νοεμβρίου 2018

Υπενθυμίζεται ότι ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ δήλωσε:

«Το ΔΝΤ δεν έχει πλέον οικονομικές διευθετήσεις ή πρόγραμμα με την Ελλάδα. Είναι σαφές ότι η κύρια αλληλεπίδραση είναι μεταξύ της Ελλάδας και των Ευρωπαίων εταίρων, αν και το ΔΝΤ συνεχίζει να συμμετέχει προσφέροντας βοήθεια με την επιτήρηση. Σε γενικές γραμμές, αυτή είναι η διευθέτηση και νομίζω ότι σίγουρα συμφωνούμε ότι οι χρηματοοικονομικοί και άλλου είδους πόροι πρέπει να χρησιμοποιηθούν προς όφελος της κοινωνίας στο σύνολό της».

Keywords
Τυχαία Θέματα