Δολοφονία στην καφετέρια του Παπαγιάννη στο Περιστέρι: Τα δύο σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές

Τα δύο σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές για την εν ψυχρώ εκτέλεση στο ΠεριστέριΟ δράστης δεν προσπάθησε να κρυφτείΤο θύμα είχε συλληφθεί πριν από ένα χρόνο

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι Αρχές, προκειμένου να εντοπίσουν τον δράστη της εν ψυχρώ δολοφονίας του 25χρονου Τούρκου μέσα στην καφετέρια του ηθοποιού Μάνου Παπαγιάννη, την Τετάρτη.

Υπενθυμίζεται πως το απόγευμα της Τετάρτης, ένας άγνωστος άνδρας, μπήκε στο μαγαζί όπου καθόταν ο 25χρονος, τον πυροβόλησε τρεις φορές και μετά άρχισε να τον χτυπά με το κοντάκι του όπλου με μανία. Ο άτυχος νεαρός έπεσε

αιμόφυρτος πάνω στο τραπέζι, ενώ ο δράστης εξαφανίστηκε.

Τα δύο σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές

Προσωπικό κίνητρο

Το πρώτο σενάριο πίσω από τη δολοφονία έχει να κάνει με προσωπικά θέματα, λόγω της κίνησης του δράστη, ο οποίος συνέχισε να χτυπά με το όπλο το θύμα του όταν του έπεσε ο κάλυκας.

Συμβόλαιο θανάτου

Το δεύτερο σενάριο που εξετάζουν οι αρχές αφορά μια «στημένη» εκτέλεση λόγω κάποιας οικονομικής συναλλαγής που δεν είχε καλή εξέλιξη από παράνομη δραστηριότητα όπως.

Το σενάριο αυτό «δείχνει» η παρουσία ενός ανθρώπου που καθόταν μαζί με τον 25χρονο Τούρκο πριν τη δολοφονία του. Το άτομο αυτό είχε σηκωθεί από το τραπέζι δευτερόλεπτα πριν την εμφάνιση του δολοφόνου και την εκτέλεση.

Ο δράστης δεν προσπάθησε να κρυφτεί

Σημειώνεται πως ο δράστης δεν προσπάθησε καν να κρυφτεί. Χωρίς κουκούλα και μόνο με γυαλιά ηλίου, εισέβαλε στην καφετέρια και δολοφόνησε εν ψυχρώ τον 25χρονο Τούρκο κουρδικής καταγωγής.

Οι αστυνομικές Αρχές, σύμφωνα με τις πληροφορίες, βρίσκονται πολύ κοντά στην ταυτοποίησή του, καθώς η κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει ξεκάθαρα την εικόνα του, αλλά και όλη τη σκηνή του εγκλήματος.

Με βάση αυτό το υλικό, οι Αρχές εκτιμούν ότι είναι θέμα χρόνου να διαπιστώσουν ποιος είναι αυτός που πυροβόλησε και σκότωσε το θύμα και να προχωρήσουν στη σύλληψή του.

Το θύμα είχε συλληφθεί το 2018

Για παράνομη είσοδο στην Ελλάδα είχε συλληφθεί ο 25χρονος Τούρκος κουρδικής καταγωγής. Η σύλληψή του είχε γίνει το 2018. Μάλιστα πριν από λίγο καιρό είχε γίνει έρευνα σε βάρος του με σκοπό να διαπιστωθεί εάν είχε οποιαδήποτε σχέση με παράνομα κυκλώματα διακίνησης παράτυπων μεταναστών. Ωστόσο, από την έρευνα δεν προέκυψε κάτι εις βάρος του.

Η Αστυνομία ρίχνει μεγάλο βάρος στην κατάθεση της συζύγου του, ενώ οι αστυνομικοί τη ρωτούν με ποιον είχε ραντεβού το θύμα. Η ίδια ισχυρίζεται πως δεν ξέρει το πρόσωπο με το οποίο είχε ραντεβού ο άτυχος άνδρας, ενώ προσθέτει πως δεν ήξερε που θα πήγαινε.

Το βίντεο-ντοκουμέντο, δευτερόλεπτα μετά τη δολοφονία

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο που έφερε στο φως το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, αποτυπώνει τον πανικό που επικράτησε στο Περιστέρι, μέσα και έξω από την καφετέρια. Θαμώνες προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί, ενώ κάποιοι άλλοι έχουν καταγραφεί από κοντινές κάμερες ασφαλείας να εγκαταλείπουν το σημείο τρέχοντας.

Keywords
Τυχαία Θέματα