Διπλό φονικό στην Καβάλα: Στον Ανακριτή οδηγείται ο 24χρονος δράστης – Νοσηλεύεται φρουρούμενος

Σήμερα, Δευτέρα οδηγείται στον Ανακριτή ο 24χρονος μετά το διπλό φονικό που διέπραξε μαχαιρώνοντας μέχρι θανάτου τον παππού και τη γιαγιά του.

Ο 24χρονος δράστης, ο οποίος φέρεται να πάσχει έχει ψυχολογικά προβλήματα, νοσηλεύεται φρουρούμενος στην ψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου Καβάλας, καθώς σχετικό αίτημα κατέθεσε ο συνήγορος υπεράσπισης κ. Μανόλης Βονικάκης κι αυτό έγινε δεκτό.

Ποιος είναι ο 24χρονος δράστης της διπλής δολοφονίας

Ο νεαρός άντρας εργαζόταν μαζί με τον πατέρα του, που

ήταν μελισσοκόμος, ενώ η οικογένεια έχει έναν ακόμα γιο, που είναι φοιτητής.

Ο δράστης της διπλής δολοφονίας φέρεται να είχε ψυχολογικά προβλήματα και σύμφωνα με πληροφορίες χρειάστηκε να νοσηλευτεί δύο φορές σε διάστημα ενός έτους, στην ψυχιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, λόγω της συμπεριφοράς που επεδείκνυε.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, ο νεαρός άντρας σκότωσε με μαχαίρι τους δυο ηλικιωμένους, επιφέροντάς τους πολλαπλά τραύματα. Οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή συνέλαβαν τον 24χρονο οποίος κατά την ανάκριση στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας ομολόγησε την πράξη του, χωρίς ωστόσο ακόμα να έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που τον οδήγησαν στην αποτρόπαια πράξη ή τι διημείφθη ανάμεσα στον ίδιο και τους ηλικιωμένους.

Από το προηγούμενο βράδυ ο 24χρονος κινούνταν ανήσυχος στην γειτονιά, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο σε όσους μένουν στην περιοχή.

Keywords
Τυχαία Θέματα