Διπλό φονικό στα Ανώγεια: Παρέδωσε όπλο στην αστυνομία η οικογένεια Ξυλούρη

Ένα όπλο, το οποίο αναμένεται να μπει στο μικροσκόπιο των Αστυνομικών Αρχών, παρέδωσε νωρίτερα το απόγευμα της Δευτέρας (04/05) η οικογένεια του Γιώργου Ξυλούρη που έπεσε νεκρός κατά τη φονική συμπλοκή στ’ Ανώγεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το όπλο παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ανωγείων από εκπροσώπους της οικογένειας. Το όπλο θα εξεταστεί και σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ προκειμένου να διαπιστωθεί αν χρησιμοποιήθηκε ή όχι κατά τη διάρκεια της φονικής συμπλοκής.

Σημειώνεται

ότι σημειωθεί ότι κατά την αυτοψία των Αρχών, βρέθηκαν δύο διαφορετικών ειδών κάλυκες.

Εν τω μεταξύ, ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση αλλά και επικίνδυνη σωματική βλάβη σε τρίτο πρόσωπο άσκησε η εισαγγελέας Ρεθύμνου σε βάρος του 29χρονου Καλομοίρη («Θόλωσα, δεν έβλεπα μπροστά μου», είπε ο ίδιος) από τα Ανώγεια για το φόνο του 30χρονου συχωριανού του Γιώργου Ξυλούρη, αμέσως μετά τη δολοφονία του πατέρα του μαντιναδολόγου Λευτέρη Καλομοίρη.

Νωρίτερα, ο πατέρας Γιώργου Ξηλούρη έδωσε μια άλλη διάσταση, υπογραμμίζοντας: «Το παιδί μου είναι καθαρό, ο Καλομοίρης σκοτώθηκε από τον γιο του».

Τη Δευτέρα (04/05) έγινε και η κηδεία του 63χρονου μαντιναδολόγου Λευτέρη Καλομοίρη, μετά από αυτή του Γιώργου Ξηλούρη την Κυριακή (03/05).

(πληροφορίες από ekriti.gr)

Πηγή: Διπλό φονικό στα Ανώγεια: Παρέδωσε όπλο στην αστυνομία η οικογένεια Ξυλούρη - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα