Διπλό έγκλημα στην Καβάλα: «Τους έφαγα και τους δύο, πάω στην Αστυνομία» (video)

Ένα διπλό φονικό συγκλονίζει τη Χρυσούπολη ΚαβάλαςΟ 42χρονος σκότωσε εν ψυχρώ τη γυναίκα και τον γιο τηςΑπείλησε ότι θα σκοτώσει κι άλλους

Ένα διπλό έγκλημα έχει συγκλονίσει τη Χρυσούπολη της Καβάλας, αφού το βράδυ της Πέμπτης ένας 42χρονος πυροβόλησε και σκότωσε την 67χρονη γειτόνισσά του και τον 43χρονο γιο της, πατέρα δύο μικρών παιδιών.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων, λίγο μετά το έγκλημα, ο δράστης μπήκε στο αυτοκίνητό του και σταμάτησε λίγο παρακάτω σε καφετέρια που βρίσκονταν κόσμος.

Εκεί τους είπε: «Έφαγα τους

δύο λέει, πάω στην Αστυνομία και θα γυρίσω να φάω κι εσένα».

«Είχε πρόβλημα το παιδί. Ενοχλούσε όλες τις γυναίκες με λόγια και μορφασμούς. Και τη δικιά μου την γυναίκα την ενόχλησε», λέει ένας κάτοικος και συνεχίζει: «Σήμερα πανικοβλήθηκαν όλοι και κρύφτηκαν μέσα στα σπίτια, μέχρι να είναι σίγουροι ότι τον πιάσανε. Αυτός παραδόθηκε ο ίδιος. Τους είπε: “Τους έφαγα και τους δύο”».

Το χρονικό της τραγωδίας

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο λόγος για τον οποίο έγινε το διπλό φονικό, λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Πέμπτης, είχε να κάνει με το πού θα παρκάρει το φορτηγό του ο άνδρας, που έπεσε νεκρός από τα πυρά του γείτονα του.

Δράστης και θύμα φέρονται να είχαν συχνά διαφωνίες για το σημείο στάθμευσης του μεγάλου οχήματος. Ο τελευταίος καβγάς τους, το βράδυ της Πέμπτης, είχε τραγική κατάληξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα