Ο ληστής με την περούκα «ξαναχτύπησε» – Έβγαινε από τη φυλακή με άδεια και λήστευε μαγαζιά

Φορώντας μια μακριά μαύρη περούκα και γυαλιά ηλίου ο 44χρονος ληστής έμπαινε σε καταστήματα, παριστάνοντας τον πελάτη. Έτσι, «ξαναχτύπησε» πριν από μερικές ημέρες σε ένα ζαχαροπλαστείο στο Περιστέρι.

Ο ιδιοκτήτης του ζαχαροπλαστείου δήλωσε στον ΣΚΑΪ πως «καθυστερούσε να πληρώσει στο ταμείο και όταν είδε άδειο το κατάστημα, έβγαλε ένα όπλο και απείλησε την κοπέλα να του δώσει τα χρήματα».

Χαρακτηριστικά είπε ο δράστης, σύμφωνα με τις δηλώσεις του ιδιοκτήτη: «Δεν θα σε πειράξω απλά θέλω τα χρήματα».

Ο

ληστής αφαίρεσε από το ζαχαροπλαστείο το ποσό των 500 ευρώ, απαιτώντας από την υπάλληλο να του το παραδώσει μέσα σε σακούλα.

Ο συγκεκριμένος δράστης είχε πραγματοποιήσει και άλλες ληστείες, όπως σε ένα φαρμακείο στο Αιγάλεω στην οδό Ηρακλείτου, το διήμερο 17-18 Αυγούστου και ενώ ήταν σε ολιγοήμερη άδεια από τις φυλακές Τρικάλων.

Επέλεγε εύκολους στόχους και πήγαινε μεταμφιεσμένος για να μην φαίνονται τα χαρακτηριστικά του. Ο 44χρονος συνελήφθη λίγο αργότερα κατά την επιστροφή του στις φυλακές Τρικάλων, επιδεικνύοντας το χαρτί της άδειάς του, ενώ συνολικά είχε μαζέψει 800 ευρώ από τις τρεις ληστείες που είχε διαπράξει.

Keywords
Τυχαία Θέματα